Merhaba, geçen pazar MediaMarkt'tan şu RAM'i aldım bu da bilgisayarımı aldığımda takılı olan RAM. Takar takmaz herhangi bir sorun hata vermeden saatlerce oyun oynadım herhangi bir mavi ekran donma vs yaşamadım.
2 Gün önce CS GO'da deathmatch oynarken menüye dönüp tekrar girmek istedim dust 2 harita hatası verdi harita bozulmuştur vs derken CS GO'yu kapatım PUBG mobili açmaya çalıştım onda da aynı şekilde hata verdikten sonra bilgisayar mavi ekrana düştü. Hemen bluescreenwiev yükledim verdiği mavi ekran hatası hep aynı yerden kaynaklandığını fark ettim.
Çoğu kişi RAM'den dediği için RAM test yaptım binlerce hata buldu. Bu arada şu an bile açmaya kalksam PUBG direkt mavi ekrana düşüyor ama tarayıcıda sorun yok. Tek RAM denedim 2 RAM'i de öyle yapınca sıkıntısız oyunlar açılıyor. Dün BIOS'u güncelledim sorun yine devam etti. BIOS'u resetleyince oyunları sıkıntı vermeden açtı bende fazla oynamadan direkt kapattım. Bugün açtığımda ise yine aynı hatayı verdi.
Benim anlamadığım aldığımda saatlerce oyun oynadım hata vs vermedi neden oldu bunlar.