Yeni RAM sonrası Windows 10 "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası

Daha fazla  
RAM
Kingston 16GB DDR4 3200mhz C|22 Notebook Ram Kvr32s22d8/16
Merhaba herkese kolay gelsin. Monster laptopum vardır. 2. RAM aldım ve sürekli mavi ekran hatasına düşüyor. RAM ayarlarda baktığımda gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG_4110.jpeg
    IMG_4110.jpeg
    107,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4088.jpeg
    IMG_4088.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3909.jpeg
    IMG_3909.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 14
Bilgisayarım açılıyor fakat böyle hatalar geliyor.
Hocam minidump atabiliyor musunuz?
Atamıyorsanız Memtest86 ile RAM'i test edelim. Hatalı çıkarsa sorun bellekte olabilir.

Son düzenleme:
Minidump dosyasını ekledim hocam.
Hocam sfc /scannow komutunu dener misiniz? Sistem dosyalarını tarasın sorun varsa onarsın.
Bir sıkıntı bulamazsa dediğim gibi Memtest86 ile RAM testi yapın.
Ayriyeten BIOS güncelleyin anakartınızın sitesinden. Bulamazsanız anakartınızın modelini atın ben bulmaya çalışayım. Bu arada karşılaştığım hataları listeleyeyim başlıklarını.
•SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
•IRQL_GT_ZERO_AT_SYSTEM_SERVICE
•WINLOGON_FATAL_ERROR
•KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
•IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Merhaba herkese kolay gelsin. Monster laptopum vardır. 2. RAM aldım ve sürekli mavi ekran hatasına düşüyor. RAM ayarlarda baktığımda gözüküyor.
Kingstonun bilgisayar için olan ramlerinden birini kullanıyorum 2.slottakini yeni almama rağmen bazen ayda 3-4 kere sebepsiz mavi ekran veriyor hata falan olduğundan da değil öylesine.

Onun için ayrı konu açın. Ayrıca öylesine mavi ekran verir mi bilgisayar :). Sıkıntı var işte.

Garip olan şu ki öylesine veriyor. Gerçi 2 aydır falan durdu ama olduğunda slottan tak çıkar yapıyordum düzeliyordu sistemdeki her şey yeni işlemci anakart falan da yeni değişti çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı