hsagdiccc Femtopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 Merhaba, bilgisayarımda takılı olarak HyperX DDR4 8 GB 3200MHz bir adet RAM'im var. Aynısından bir adet daha sipariş ettim bilgisayara taktıktan sonra format atmam gerekir mi?
Merhaba, bilgisayarımda takılı olarak HyperX DDR4 8 GB 3200MHz bir adet RAM'im var. Aynısından bir adet daha sipariş ettim bilgisayara taktıktan sonra format atmam gerekir mi?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Eylül 2021 #11 hsagdiccc dedi: Bios sıfırlayınca bilgisayarımdaki dosyalarda sıkıntı olur mu? ya da silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Eğer overclock vb, bir şey yaptı iseniz yaptığınız overclock gider. Artı 0 Eksi
hsagdiccc dedi: Bios sıfırlayınca bilgisayarımdaki dosyalarda sıkıntı olur mu? ya da silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Eğer overclock vb, bir şey yaptı iseniz yaptığınız overclock gider.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #12 hsagdiccc dedi: Bios sıfırlayınca bilgisayarımdaki dosyalarda sıkıntı olur mu? ya da silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
hsagdiccc dedi: Bios sıfırlayınca bilgisayarımdaki dosyalarda sıkıntı olur mu? ya da silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.394 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Eylül 2021 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır. BIOS sıfırla takmadan önce. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamazsak ne oluyor ? Ben direkt takmıştım 2-3 ay önce fakat bir sıkıntı çıkmadı. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır. BIOS sıfırla takmadan önce. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamazsak ne oluyor ? Ben direkt takmıştım 2-3 ay önce fakat bir sıkıntı çıkmadı.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #14 emircanunlts dedi: BIOS sıfırlamazsak ne oluyor ? Ben direkt takmıştım 2-3 ay önce fakat bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bazen RAM görünmeyebiliyor, sistem açılmayabiliyor. Artı 0 Eksi
emircanunlts dedi: BIOS sıfırlamazsak ne oluyor ? Ben direkt takmıştım 2-3 ay önce fakat bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bazen RAM görünmeyebiliyor, sistem açılmayabiliyor.