Bünyamin16 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:57 #1 Yeni RAM aldım, takıp PC'yi açınca her şey çalışıyor ekran gelmiyor, eski RAM'ı takınca açılıyor, yanlış yaptığım bir şey mi var?
Yeni RAM aldım, takıp PC'yi açınca her şey çalışıyor ekran gelmiyor, eski RAM'ı takınca açılıyor, yanlış yaptığım bir şey mi var?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.244 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:03 #2 Bünyamin16 dedi: Yeni RAM aldım, takıp PC'yi açınca her şey çalışıyor ekran gelmiyor, eski RAM'ı takınca açılıyor, yanlış yaptığım bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Yeni RAM bozuktur? Artı 0 Eksi
Bünyamin16 dedi: Yeni RAM aldım, takıp PC'yi açınca her şey çalışıyor ekran gelmiyor, eski RAM'ı takınca açılıyor, yanlış yaptığım bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Yeni RAM bozuktur?
KS KS Bünyamin16 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:05 #3 TheMaZi dedi: Yeni RAM bozuktur? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum da vatan bilgisayardan almıştım bir kaç yerde gördüm eski ramı çıkarmadan önce biosta bişeyler yapıyordular onunla alakalı olabilir mi Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Yeni RAM bozuktur? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum da vatan bilgisayardan almıştım bir kaç yerde gördüm eski ramı çıkarmadan önce biosta bişeyler yapıyordular onunla alakalı olabilir mi
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.020 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:09 #4 Bünyamin16 dedi: Onu bilmiyorum da Vatan Bilgisayar'dan almıştım birkaç yerde gördüm eski RAM'ı çıkarmadan önce BIOS'ta bir şeyler yapıyordular onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam BIOS'u sıfırlayın deneyin. Artı 0 Eksi
Bünyamin16 dedi: Onu bilmiyorum da Vatan Bilgisayar'dan almıştım birkaç yerde gördüm eski RAM'ı çıkarmadan önce BIOS'ta bir şeyler yapıyordular onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam BIOS'u sıfırlayın deneyin.
Dexxonxp0 Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:20 #5 Bünyamin16 dedi: Yeni RAM aldım, takıp PC'yi açınca her şey çalışıyor ekran gelmiyor, eski RAM'ı takınca açılıyor, yanlış yaptığım bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS Update ile çözülebilir belki. Artı 0 Eksi
Bünyamin16 dedi: Yeni RAM aldım, takıp PC'yi açınca her şey çalışıyor ekran gelmiyor, eski RAM'ı takınca açılıyor, yanlış yaptığım bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS Update ile çözülebilir belki.
KS KS Bünyamin16 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:16 #6 kadirbgcii dedi: Olabilir hocam BIOS'u sıfırlayın deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamasını yapacağım, anakartla uyuşmaması varmış. Anakartım da B550M-K RAM ise G.Skill DDR4 4000, bunlar uyuşmamazlık yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:35 Artı 0 Eksi
kadirbgcii dedi: Olabilir hocam BIOS'u sıfırlayın deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamasını yapacağım, anakartla uyuşmaması varmış. Anakartım da B550M-K RAM ise G.Skill DDR4 4000, bunlar uyuşmamazlık yapar mı?
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.020 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:20 #7 Bünyamin16 dedi: BIOS sıfırlamasını yapacağım anakartla uyuşmaması varmış anakartım da B550M-K RAM ise G.Skill DDR4 4000 bunlar uyuşmamazlık yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam. Artı 0 Eksi
Bünyamin16 dedi: BIOS sıfırlamasını yapacağım anakartla uyuşmaması varmış anakartım da B550M-K RAM ise G.Skill DDR4 4000 bunlar uyuşmamazlık yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam.
KS KS Bünyamin16 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:26 #8 kadirbgcii dedi: Yapmaz hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkardım 15 dk geri takıp denedim yine yok, RAM bozuk galiba. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:35 Artı 0 Eksi
kadirbgcii dedi: Yapmaz hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkardım 15 dk geri takıp denedim yine yok, RAM bozuk galiba.
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.020 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:13 #9 Bünyamin16 dedi: BIOS pilini çıkardım 15 dk geri takıp denedim yine yok RAM bozuk galiba. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam maalesef. Artı 0 Eksi
Bünyamin16 dedi: BIOS pilini çıkardım 15 dk geri takıp denedim yine yok RAM bozuk galiba. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam maalesef.