Yeni ram taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Ahmet Emin Deniz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni RAM aldım fakat bilgisiyarım açılmıyor. Aldığım RAM: Hi-Level 4 GB 1066MHz DDR2 Dual Kıt RAM. Anakartım: ASRock N68C-GS FX.
Eski RAM'larım: 2x2 400 MHz RAM
Arkadaşlar sistemim eski ama bana yardım edebilecek biri var mı? Ne yapmam gerekiyor? Yeni aldığım RAM'i taktığımda görüntü gelmiyor. Ne tek başına taktığımda ne de eski RAM'la beraber taktığımda. Yardım edebilir misiniz?
Arkadailar yardımcı olabilecek biri yok mu?

Son düzenleme:
BIOS güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz. Benim RAM'lar öyle yaptıktan sonra çalışmıştı.

Bilgisayar içinde kablolalır kontrol et bazen yerinden oynuyor SSD HDD gibi kablolara bir bak bir keresinde temizlik yaparken SSD çıkmıştı kablosu bayağı bir uğraştım sorunu bulmak için aklıma geldi.

Bilgisayar içinde kablolalır kontrol et bazen yerinden oynuyor SSD HDD gibi kablolara bir bak bir keresinde temizlik yaparken SSD çıkmıştı kablosu bayağı bir uğraştım sorunu bulmak için aklıma geldi.
Yeni aldığım rami taktığımda fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor, eski ramlarımı taktığımsa sıkıntı yok çalışıyor yani ssdimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
İlk olarak RAM'leri bir silgi ile sil olmazsa BIOS'u güncelle oda olmazsa RAM'le ilgili bir sorun olabilir.
Silgiyle sildim koydum yine çalışmadı biosumda güncel ramdan sorun oldugunu düşünmüyorum çünkü bu ramı arkadaşımdan satın aldım onda test ettik çalışıyodu gözlerimle gördüm

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı