Yeni RAM'leri takınca sistem mavi ekran veriyor

• Konuyu başlatan Ekdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.476

Ekdi

Hectopat
Daha fazla  
Yeni RAM'leri takınca mavi ekran veriyor. Windows hiç açılmıyor ama BIOS da gözüküyor RAM'ler. Format da atamiyorum kendini yeniliyor. Tek BIOS'a falan girebiliyorum. Laptop kulancissiyim.

Başka sorun yok eskileri takıp çalışıyorsa RAM'ler sorunlu yani BIOS'ta gözükmesi RAM'in kesin sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor RAM arızalı ki Windows'un açılmasına engel oluyor.

Wnfoes

Başka sorun yok eskileri takıp çalışıyorsa RAM'ler sorunlu yani BIOS'ta gözükmesi RAM'in kesin sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor RAM arızalı ki Windows'un açılmasına engel oluyor.

Windows eski bayağı SSD yok diye 2015 sürümü ilk çıktığını kurmuştum BIOS'la ikisini guncellesem düzelir mi?

Dediğim gibi hocam. Deneyin. Duruma göre yazarsınız. Olmazsa iade edebilirsiniz.

Wnfoes.

Windows eski bayağı SSD yok diye 2015 sürümü ilk çıktığını kurmuştum BIOS'la ikisini guncellesem düzelir mi?

Zaten BIOS güncel dediniz Windows'u nasıl güncelleyeceksiniz mavi ekran alıyorsunuz eğer format atıp düzelmezse eski RAM'i takmaktan başka çare yok.

Artı -1 Eksi
Zaten eski RAM ile yapılabilir. Bunlarla olmaz.

Slottan olabilir mi, yeni RAM'i başka slota taktım 1 tanesi açıldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi de deneyebilirsiniz. Parlak yerlerini yumuşak bir silgi temizleyip takın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…