Kulaklık çok iyi duruyor ve fiyatı Wireless olmasına rağmen gayet uygun ama şu kulaklıklara giden kabloları neden dışarda bırakıyorlar abi parmağımla koparacakmış gibi oluyorum eski kulaklığımda da aynı tasarım vardı kabloyu koparacağım diye ödüm kopuyordu.
Ürünün arkasında Furylevell var sanırım. @Furylevell Hayırlı olsun. Umarım buradaki yapıcı eleştirileri dikkate alırsın. Sosyal'de pek önerilen bir marka değil, kalitesi konusunda bir şekilde ikna edersin bizi. Sorun çıktığında karşına çıkacak adamakıllı bir insan olacağını bilerek almak olayı nispeten iyi yapıyor. Özelliklerini tam manasıyla veritırsa fiyatına değecek bir ürün gibi.
Markanın Rampage olması dolayısıyla açıkçası bu kadar pahalı bir ürünü almaya elim gitmezdi açıkçası. Ne yazık ki markanın veremediği güven bazen ürünün kalitesinin önüne geçiyor.
Ah ulen Rampage ışıklı ürün yapıp millete saatli bomba satacağına şöyle şeyler yap dünya pazarına açıl. Ayrıca ben o kadar paraya Rampage almam. O kadar para vereceksem indirim bekler, az daha koyar Kingston Cloud II falan alırım.