Yeni RTX laptoplar beklenmeli mi?

Laptop almak için beklenmeli mi?

• Evet, Beklenmeli

Oy: 15 78,9%
  • Hayır,Beklenmemeli

Oy: 4 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    19

MrExelance

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni RTX laptoplar bugünlerde satışa sunulmaya başlandı.

Sizce yeni nesil işlemci ve daha da güçlenen RTX Super karta sahip laptoplar artan dolar kuruna değecek kadar bir güç verebilecek mi?

13-14 bin lira bir bütçem var.

Sizce laptop alınmalı mı/beklenmeli mi?

Hocam tam emin değilim ama sanırım o fiyata RTX ekran kartlı laptop bulmanız biraz zor. 12.000TL'ye GTX 1660'lı laptoplar satılıyor. Ha siz illaki RTX olsun diyosanız beklemenizi tavsiye ederim.

Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Yeni modeller şimdikilerden daha pahalı olacak fakat siz daha güçlü laptop istiyorsanız beklersiniz. Yok şimdi alayım diyorsanız alırsınız. Ben laptop yerine masaüstü önereceğim için bekleyin ya da beklemeyin diye bir öneri yapmamayım.

Bekleyecekseniz Ryzen 4000 serisi laptopların tam bir satışa sunulmasını bekleyin derim. Fiyat performans açısından çok iyi işlemciler olacaklar gibi.

RTX 2060 ve Ryzen 7 4800H notebook 10500 TL civarındaydı en son. Çıktığında 1 yıl boyunca fahiş fiyatlara satılacak dolar ve vergilerden dolayı. Dolar daha fazla uçmadan 2060-2070 bir notebook almanızı tavsiye ederim.

Maalesef hocam üniversite öğrencisiyim ve İstanbul-Ankara-Elazığ arası sürekli gidip gelmem gerekiyor. Okul-Staj-Memleket arası masaüstü taşımam ütopya benim için
Bekleyecekseniz Ryzen 4000 serisi laptopların tam bir satışa sunulmasını bekleyin derim. Fiyat performans açısından çok iyi işlemciler olacaklar gibi.
Hocam maalesef Ryzen işlemciler pek kullanacağım programlarla uygun değil.
Sadece oyun olsa alırdım ama uçak mühendisliğinde biraz İntel şart

Hocam zaten yenilenen RTX 2060 lar RTX2060 Refresh diye geçmiyor mu?
Monster öyle yazmış
RTX 2070-2080 içinse Super eklemesi yapılmış
3060 serisini bilmiyorum o ayrı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep ile Ali Beyin videosunda böyle bir durumdan bahsedilmiş

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    146,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…