Hocam tam emin değilim ama sanırım o fiyata RTX ekran kartlı laptop bulmanız biraz zor. 12.000TL'ye GTX 1660'lı laptoplar satılıyor. Ha siz illaki RTX olsun diyosanız beklemenizi tavsiye ederim.
Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Yeni modeller şimdikilerden daha pahalı olacak fakat siz daha güçlü laptop istiyorsanız beklersiniz. Yok şimdi alayım diyorsanız alırsınız. Ben laptop yerine masaüstü önereceğim için bekleyin ya da beklemeyin diye bir öneri yapmamayım.
RTX 2060 ve Ryzen 7 4800H notebook 10500 TL civarındaydı en son. Çıktığında 1 yıl boyunca fahiş fiyatlara satılacak dolar ve vergilerden dolayı. Dolar daha fazla uçmadan 2060-2070 bir notebook almanızı tavsiye ederim.
Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Yeni modeller şimdikilerden daha pahalı olacak fakat siz daha güçlü laptop istiyorsanız beklersiniz. Yok şimdi alayım diyorsanız alırsınız. Ben laptop yerine masaüstü önereceğim için bekleyin ya da beklemeyin diye bir öneri yapmamayım.
Maalesef hocam üniversite öğrencisiyim ve İstanbul-Ankara-Elazığ arası sürekli gidip gelmem gerekiyor. Okul-Staj-Memleket arası masaüstü taşımam ütopya benim için
Şu an merak edip baktım RTX 2060'lı Laptop'lar 11.000-12.000 bandında bulunabiliyor. Söz konusu Nvidia ise yeni çıkan RTX 3000 serisi dizüstü kartlarını uygun fiyata sunmayacaktır.
Hocam zaten yenilenen RTX 2060 lar RTX2060 Refresh diye geçmiyor mu?
Monster öyle yazmış
RTX 2070-2080 içinse Super eklemesi yapılmış
3060 serisini bilmiyorum o ayrı mı?
Recep ile Ali Beyin videosunda böyle bir durumdan bahsedilmiş