Yeni Rütbe Sistemi

Futbolcu adları olsun bence En yüksek rütbe Maradona olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Askerliği yapmadığın nasıl da belli Asteğmen sonra üsteğmen falan iyimiş

LOL rütbeleri önerimdir. Orda challenger olamadık ama burda oluruz belki.

Rütbelerden ziyade mesaj sayısı, mesajın içeriği, beğeni durumu gibi şeyler karşıya güvende daha etkili gibi bence. Şuanda hangi rütbe diğerinden büyük bilmiyorum bile. Bir sayı, askeri ifade falan olmadıkça anlamak çok kolay değil. Dönüp dönüp bakmaya da kimse uğraşmaz. Bir anlam ifade edecekse çok belirgin bir şey olmalı. Böyle bir şeye çok gerek olmadığı için eğlenceli isimler olmasında da bir sakınca yok gibi. Gezegen isimleri falan da olabilir belki.

Yunan Mitolojisi olabilir
1-30 Arası Titanlar
30-60 Arası Tanrılar
Birincil ve İkincil tanrılar işi dahada kolaylaştırıcaktır.
Olimposlu Tanrılar daha çok tanınır bunların içerisinde
Zeus, Hera, Posedion, Athena, Apollo, Artemis gibi çokça görülen tanrılar mevcuttur.
Bu Tanrı isimleri genelde oyunlarda nick yerine kullanılıyor ve gayet şık ve havalı duruyor.
''Forumdan birisine sorsan Zeus ne tanrısıdır'' cevap verebilir,
Sorsan hades'i tanıyormusun dese Tanımazmı?
bence bu sisteme yakışacak bir sıralamadır.

Bence şu anki sistem güzel. Filmlerden olsa, herkes o filmleri izliyor mu ya da seviyor mu? Askeri rütbe desen hiç olmaz teknoloji forum sitesi sonuçta. Bilemedim beğenilmeme riski yüksek gibi geldi bana.

Hayır Hades mades ben bilmiyorum Zeus da kim gavurların uydurduğu tanrı işte. Bu benim görüşüm kimisi bilmeyebilir o yüzden bilinebilir Rütbe lazım.

En iyisi herkes belli bir mesajdan sonra kendi rütbesini yazsın bu mesaj sayısı ise 10.000 olsun
Şaka bir yana çok isterdim ama malum bunu da izlemeyen veya sevmeyen olabilir; Kurtlar Vadisi. Şahsen bana keşke KGT veya Ak Saçlı rütbesi verilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…