Yeni Rütbe Sistemi

Technopat'ın da anayasa gibi bir ilk 3 maddesi olmalı bence. Diğer ikisini bilmem ama biri rütbe sistemi kesinlikle. Değiştirilmemeli. Bu bizim Trademark'ımız. Değiştirilecekse de harika bir şey olmalı. Gerçekten harika.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 - ) Windows95
2 - ) Windows98
3 - ) WindowsServer
4 - ) Windows XP
5 - ) Windows 7
6 - ) Windows 8
7 - ) Windows 8.1
8 - ) Windows 10
9 - ) Windows 12
:)
1 - ) Acemi Er
2 - ) Acemi Onbaşı
3 - ) Çavuş
4 - ) Personel Çavuşu
5 - ) Kıdemli Başçavuş
6 - ) Asteğmen
7 - ) Üsteğmen
8 - ) Yüzbaşı
9 - ) Binbaşı
10 - ) Yarbay
11 - ) Albay
12 - ) TuğGeneral
13 - ) TümGeneral
14 - ) KorGeneral
15 - ) General
16 - ) ORGENERAL!

Askerliği yapmadığın nasıl da belli :) Asteğmen sonra üsteğmen falan iyimiş :D

Rütbelerden ziyade mesaj sayısı, mesajın içeriği, beğeni durumu gibi şeyler karşıya güvende daha etkili gibi bence. Şuanda hangi rütbe diğerinden büyük bilmiyorum bile. Bir sayı, askeri ifade falan olmadıkça anlamak çok kolay değil. Dönüp dönüp bakmaya da kimse uğraşmaz. Bir anlam ifade edecekse çok belirgin bir şey olmalı. Böyle bir şeye çok gerek olmadığı için eğlenceli isimler olmasında da bir sakınca yok gibi. Gezegen isimleri falan da olabilir belki.

Yunan Mitolojisi olabilir
1-30 Arası Titanlar
30-60 Arası Tanrılar
Birincil ve İkincil tanrılar işi dahada kolaylaştırıcaktır.
Olimposlu Tanrılar daha çok tanınır bunların içerisinde
Zeus, Hera, Posedion, Athena, Apollo, Artemis gibi çokça görülen tanrılar mevcuttur.
Bu Tanrı isimleri genelde oyunlarda nick yerine kullanılıyor ve gayet şık ve havalı duruyor.
''Forumdan birisine sorsan Zeus ne tanrısıdır'' cevap verebilir,
Sorsan hades'i tanıyormusun dese Tanımazmı?
bence bu sisteme yakışacak bir sıralamadır.

Yunan Mitolojisi olabilir
1-30 Arası Titanlar
30-60 Arası Tanrılar
Birincil ve İkincil tanrılar işi dahada kolaylaştırıcaktır.
Olimposlu Tanrılar daha çok tanınır bunların içerisinde
Zeus,Hera,Posedion,Athena,Apollo,Artemis gibi çokça görülen tanrılar mevcuttur.
Bu Tanrı isimleri genelde oyunlarda nick yerine kullanılıyor ve gayet şık ve havalı duruyor.
''forumdan birisine sorsan zeus ne tanrısıdır'' cevap verebilir,
Sorsan hades'i tanıyormusun dese Tanımazmı?
bence bu sisteme yakışacak bir sıralamadır.
Hayır Hades mades ben bilmiyorum Zeus da kim gavurların uydurduğu tanrı işte. Bu benim görüşüm kimisi bilmeyebilir o yüzden bilinebilir Rütbe lazım.

En iyisi herkes belli bir mesajdan sonra kendi rütbesini yazsın bu mesaj sayısı ise 10.000 olsun :D
Şaka bir yana çok isterdim ama malum bunu da izlemeyen veya sevmeyen olabilir; Kurtlar Vadisi. Şahsen bana keşke KGT veya Ak Saçlı rütbesi verilse.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı