Merhaba. 1 gunluk bir S23 cihazim var ellerinizden oper. Bugün fark ettim ki eski telefonum Redmi 9C'ye gore telefonum isiniyor. El yakacak cinsten bir isinma degil fakat şarj olurken (hizli şarj) oyun oynarken ve gunluk kullanimda isinma oluyor. Şarj olurken %90a kadar daha fazla isi oluyor sonra azaliyor fakat yine sicaklik var. Zamanla azalir mi acaba yoksa normali mi bu? Bilgili arkadaşlar yardimci olursa sevinirim simdiden teşekkürler.
Yük altında telefonun ısınması gayet normal. Ayrıca şuan telefon, bataryasını sizin kullanım alışkanlıklarınızı öğrenip ona göre optimize etmeye çalışıyor. 1 hafta içerisinde daha düşük ısı değerleri ve daha iyi batarya performansı almaya başlarsınız.
Kuzey ulkeleri ve Antartika gibi yerlerde yasiyorsan evet isinmaz.
Snapdragon isiniyor. Babamda A24 var mediatek islemcili hic isinmiyor sarjda veya normal kullanimda buz gibi. Belki onun telefonu 8.6mm kalinlikta oldugundan dolayi isinmiyor olabilir. Benim galaxy a71 var isiniyor 7.6mm kalinliga sahip cihaz.
Yük altında telefonun ısınması gayet normal. Ayrıca şuan telefon, bataryasını sizin kullanım alışkanlıklarınızı öğrenip ona göre optimize etmeye çalışıyor. 1 hafta içerisinde daha düşük ısı değerleri ve daha iyi batarya performansı almaya başlarsınız.
Birincisi, ben senin kardeşin değilim. İkincisi, konu sahibi telefonu alalı 1 gün olmuş daha. Üçüncüsü, konu sahibinin verdiği bilgilere göre şuanlık garantiye yollamalık bir durum yok. Adam neden telefonunu garantiye yollayıp birkaç gün ya da haftalığına telefonundan olsun? Telefon, ilk açılışından sonraki 1 hafta içerisinde kendini optimize eder. 1-2 hafta içerisinde bir nebze de olsa ısı değerleri düşebilir. Eğer ısı değerleri daha da yükselirse ya da hiç düşmezse o zaman garantiye yollanabilir. Kötü bir şey de yazmadım, neyin agresifliğini yapıyorsun?