Yeni S23 ısınıyor

Sen teknik servis misin hemen inceleme raporu çıkardın kardeş?

Hocam garantiye verin. İşleme gerek görülmezse zaten rapor ile birlikte geir gönderirler.
Ben teknik servisim kardeş telefon gelen 9volt 5amperi voltu küçültüp amperi dahada arttırarak buck converter ile batarya veriyor ısının büyük nedeni converter , artı şarj olan pil , oyun oynarken ısınmasıda normal üzerindeki işlem birimi kapasitesi oldukça yüksek bunun için güç gerekiyor teknoloji geliştikçe ısılar düşüyor ama gaz açma oranıda artıyor , gaz açtıkçada ısı artıyor olay bu kadar .

Ben teknik servisim kardeş telefon gelen 9volt 5amperi voltu küçültüp amperi dahada arttırarak buck converter ile batarya veriyor ısının büyük nedeni converter , artı şarj olan pil , oyun oynarken ısınmasıda normal üzerindeki işlem birimi kapasitesi oldukça yüksek bunun için güç gerekiyor teknoloji geliştikçe ısılar düşüyor ama gaz açma oranıda artıyor , gaz açtıkçada ısı artıyor olay bu kadar .
ahhashhshaaahah normal midir o zaman bu kadarlik isinma? Teknik servise sorma firsatini kacirmayalim.😁

.....
Screenshot_20231214_012915_Chrome.jpg

S23 kullanıyorum ısınması normal her cihaz ısınır önemli olan ne kadar ısındığı. Termal bilgileri paylaşırsanız daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca hem sıcaklık biraz düşecek hem de pil kullanım süren artacak 1-2 hafta içerisinde.

Düz S23 kullanıyorum Mayıs'da almıştım bende de ilk 1 hafta her yerde ısınmıştı cihaz sonrasında ısınmadı. Şu an cihazın ısındığı tek yer (Diablo İmmortal) oyunu. Onun haricinde diğer her yerde ısınma sorunu yaşamıyorum.
Tamamdir 🙂🙌

Düz S23 kullanıyorum Mayıs'da almıştım bende de ilk 1 hafta her yerde ısınmıştı cihaz sonrasında ısınmadı. Şu an cihazın ısındığı tek yer (Diablo İmmortal) oyunu. Onun haricinde diğer her yerde ısınma sorunu yaşamıyorum.
Aklima gelmisken, diablo oynamasi keyif li mi hic oynamadim? Bir de kasmiyor degil mi oyun oynarken

Tamamdir 🙂🙌

Aklima gelmisken, diablo oynamasi keyif li mi hic oynamadim? Bir de kasmiyor degil mi oyun oynarken
Cihazlık sorun yokta oyun optimizasyonu ve lag sorunu var. İPhone 13'de bile sıkıntı yaratıyor. Oynaması keyifli kısmına gelince de, zorlayan bir oyun bana göre Metin2,Knight tarzı oyunların babası diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı