Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 27 Haziran 2022 #21 Visual C paketleri kurmak. Sonra neden oyunlarda hata alıyorsunuz.
furkandn Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek paramedik 27 Haziran 2022 #22 thebigmac dedi: Hocam Corsair RGB Pro 16 GB 3600MHz almıştım. BIOS'u sıfırlayınca 2666MHz'e sabitlemiş. Onu bir kontrol edin BIOS'tan. Eğer düşükse yükseltin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bakacağım.hocam. Hououin Kyouma dedi: Visual C paketleri kurmak. Sonra neden oyunlarda hata alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Not ettim hocam .
thebigmac dedi: Hocam Corsair RGB Pro 16 GB 3600MHz almıştım. BIOS'u sıfırlayınca 2666MHz'e sabitlemiş. Onu bir kontrol edin BIOS'tan. Eğer düşükse yükseltin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bakacağım.hocam. Hououin Kyouma dedi: Visual C paketleri kurmak. Sonra neden oyunlarda hata alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Not ettim hocam .