theboss2611
Hectopat
Şu an bir bilgisayarım fakat eski bir bilgisayar olduğu için çoğu şeyi kısıtlı. 7 senelik bir bilgisayar, çoğu oyunu oynayamiyorum, elimdeki bilgisayarin üzerindeki anakarta ekleme yaparak güzel bir sistem toplayabilir miyim yoksa sıfırdan mi bir sistem toplamam gerek? Günümüzdeki güncel oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum ama bunu uçuk fiyatlı bir sistem olmasın, yani uygun fiyatlı çok işlevli bir sistem istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Anakartim parça destekliyorsa en iyi şekilde toplayıp bı sure daha kullanmayı istiyorum , bu anakartı en iyi şekilde takabilecegim en iyi işlemci ekran kartı ve ram modeli önerirmisiniz , destekleyen en iyi parçaları takınca nasıl bir performans alırım?
Şu an sistemde P8H61-M LX3 Plus anakart var.
i3 3. nesil işlemci, 6 GB RAM (4 +2), ekran kartı 1 GB, marka modeli bilmiyorum.
Anakartim parça destekliyorsa en iyi şekilde toplayıp bı sure daha kullanmayı istiyorum , bu anakartı en iyi şekilde takabilecegim en iyi işlemci ekran kartı ve ram modeli önerirmisiniz , destekleyen en iyi parçaları takınca nasıl bir performans alırım?
Şu an sistemde P8H61-M LX3 Plus anakart var.
i3 3. nesil işlemci, 6 GB RAM (4 +2), ekran kartı 1 GB, marka modeli bilmiyorum.
Son düzenleme: