Yeni sistem aniden kapanma sorunu

Emrecan Laço

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba hepinize. Dün Google'de gezinirken bilgisayar birden kapandı. Isıdandır desek yok içi gayet soğuktu. PSU'dan şüphelendim. Zalman Z11 Neo kasa kullanıyorum. İçinde gelen stok PSU ile kullanıyorum bilgisayarı. Şimdi ben bilgisayarı kısa devre ile çalıştırdım. Yani PSU'nun siyah ile yeşil kablolarını birbirine değdirip çalıştırdım, bilgisayar fanları, işlemci fanları çalıştı. Fakat tekrar yerine taktığımda bilgisayar çalışmadı. Anakarta güç gelmediğini düşünüyorum. Çünkü normalde çalışmasa bile fişe takınca ekran kartının beyaz ışığı sürekli yanardı. Ardından eski bilgisayardaki PSU'yu getirdim taktım sanırım 300-500 w bir şeydi sadece 24 pin ve işlemci güç kablosunu taktım. Hiç bir şekilde bilgisayar yine açılmadı. Yarın vatan bilgisayara gideceğim. Anlamadım sizce sorun PSU'da mı yoksa anakartta mı?

Konu maalesef güncel arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı