Çözüldü Yeni sistem görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani diyorsunuz ki şu an çalışmaması normal ekran kartından çıkış alırsan çalışır doğru mudur arkadaşlar?
Ustteki arkadasin dedigi gibi donusturucu alip kullanabilirsin. Donusturucuyu ekran kartina takarsan goruntu alirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kasa bileşenleri düzgün takılı ve çalışıyorsa, farklı yerle kablo takın.

Dahili ekran kartı olmayan işlemci kullanıyorsanız (Örneğin yeni nesil AMD işlemcileri -APU'lar hariç-) görüntü kablosunu anakarta değil ekran kartına takmanız gerekiyor. Ekran kartında veya monitörde kullanmak istediğiniz port yoksa dönüştürücü almanız gerekiyor.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim şimdi vatana gidiyorum konuyu anlatıp gerekli aparatı isteyeceğim. Çok teşekkürler. Birde başlığı nasıl kapatabilirim ?

İlk sistem toplayanlarda oluyor maalesef bu hata :)
Ryzen APU'lar dışında diğer işlemcilerde grafik birimi bulunmaz. Anakarta taksan da görüntü alamazsın maalesef.

Kaliteli bir HDMI to VGA (Bulabilirsen Ugreen marka) bir dönüştürücü al. Dönüştürücüde ucuza kaçma yoksa siyah renkleri griye yakın alma, gecikme, ekran dalgalanması sorunlarını yaşayabilirsin muhtemelen :)

Vatan Bilgisayar'a gidip 70 Türk lirasına bir adet VGA'yı HDMI'ya dönüştüren bir aparat satın aldım. Ekran kartına bağladım ve şu an sistemi sorunsuz kullanıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı