Yeni Sistem i9 9900K - MSI MEG Z390 ACE - RTX 2080

• Konuyu başlatan oogzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 18.515
Söyleyebileceğim iki şey; hayırlı olsun, mavi ekransız olarak kullanın

@ooggz O mouse birkaç ay kullandıktan sonra bir inceleme yapar mısınız? Kronik çift tıklama sorunu var diyorlardı da.

@ooggz O mouse birkaç ay kullandıktan sonra bir inceleme yapar mısınız? Kronik çift tıklama sorunu var diyorlardı da.
Mevzusu geçen fareyi, 1 senedir kullanmaktayım. Hiçbir tıklama yada sensör sorunu yok. Fiziksel ve donanımsal olarak yepyeni gibi çalışıyor.

Corsair ın herhangi bir ürününe birşey olmasından zerre korkmam bildiğim şey toplam 3-4 günde sıfırı ile değişilip geleceği

Hayırlı olsun. Sizde benim gibi Corsair’cisiniz sanırım .

Corsair candır

i9 9900K'ya ilk ciktiginda cok on yargili yorumlar okumustum ve insanlar gormustum. Fakat simdi pes pese bu sistemler toplaniyor Bence gayet guzel olmus. Guzel gunlerde mavi ekransiz gunlerde kullanmaniz dilegiyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın. Masanız dikkatimi çekti modelini öğrenebilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…