Sağlam bir 600W 80+'da iş görecektir. Güç kaynağı için bütçe nedir?
High Power 600W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı Gold sertifikalı.
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.
@Jang Geum'un Danji Yemeği tam korumaları şu anlık çözemedim ancak kalite anlamında ve marka bilgisi olarak biliyorum.
Bütçe artışına göre PSU kalitesi de artacaktır. R5 2600 yerine, bazı parçalardan kısın ve R5 3600 veya R5 3500X alınmasını öneririm. İşlemciye yük binen oyunlarda, darboğaz olacağını düşünüyorum.
EDIT: Kasaların hava akışının o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
MSI MAG 100r
Dark Guardian PRO veya RGB
Phanteks Eclipse P300 MESH
Önerdiğim kasalar gibi önünde, mesh panel bulunduran kasalara yönelin. Kasa içerisinde olan sıcak havayı dağıtacaktır.
@Jang Geum'un Danji Yemeği'da dediği gibi sıvı soğutma, ileri zamanda performansını kaybediyor ve bakım görmek zorunda kalıyor.
Anakart olarak ise; Tomahawk öneririm, kaliteli VRAM'ler kullanılıyor. Yüksek düzey AM4 işlemcilerini bile gerekli soğutma ile O.C'larsınız.
Cooler Master'ın, o sıvı soğutma modelinin sorunları baş ağrıtıcı; fan sesi, pompa sesi gibi ses tarafında sıkıntıları var.