M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. Heyecanla eve geldim ama ekrana bağlayınca HDMI "no signal" diyor. Bunun sebebi nedir? Bir de B450 GAMING X'de DP girişi yok değil mi? Bulamamdım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. Heyecanla eve geldim ama ekrana bağlayınca HDMI "no signal" diyor. Bunun sebebi nedir? Bir de B450 GAMING X'de DP girişi yok değil mi? Bulamamdım.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 8 Aralık 2020 #2 Ekran kartınızın görüntü çıkışına takmanız gerekiyor, şayet APU bir sistem kullanmıyorsanız. Artı 1 Eksi
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.162 Çözümler 3 8 Aralık 2020 #3 Monitörün kablosunu anakarta takmadınız inş ekran kartına takacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #4 Safa-TR dedi: Ekran kartınızın görüntü çıkışına takmanız gerekiyor, şayet APU bir sistem kullanmıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan18 dedi: Monitörün kablosunu anakarta takmadınız inş ekran kartına takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına taktım açıdlı Windows kurdum sonra BIOS'a girip SSD'yi aktif ettim şimdi de görüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Safa-TR dedi: Ekran kartınızın görüntü çıkışına takmanız gerekiyor, şayet APU bir sistem kullanmıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan18 dedi: Monitörün kablosunu anakarta takmadınız inş ekran kartına takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına taktım açıdlı Windows kurdum sonra BIOS'a girip SSD'yi aktif ettim şimdi de görüntü gelmiyor.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 8 Aralık 2020 #5 SSD'yi aktif ettim ne anlama geliyor tam olarak? SSD aktiflik isteyecek bir donanım değil. Tak çalıştır. Artı 0 Eksi
SSD'yi aktif ettim ne anlama geliyor tam olarak? SSD aktiflik isteyecek bir donanım değil. Tak çalıştır.
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #6 Safa-TR dedi: SSD'yi aktif ettim ne anlama geliyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Biosa girip boot device 1 e ssdyi seçtim Flash yerine. Artı 0 Eksi
Safa-TR dedi: SSD'yi aktif ettim ne anlama geliyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Biosa girip boot device 1 e ssdyi seçtim Flash yerine.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 8 Aralık 2020 #7 Peki SSD'ye mi kurdunuz Windows'u? Emin misiniz daha doğrusu. Artı 0 Eksi
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #8 Safa-TR dedi: Peki SSD'ye mi kurdunuz Windows'u? Emin misiniz daha doğrusu. Genişletmek için tıkla... Evet sadece SSD var zaten BIOS'a girdim Boot device 1'e SSD'yi seçtim diğerlerini disabled yaptım şimdi ekran gelmiyor. Safa-TR dedi: Peki SSD'ye mi kurdunuz Windows'u? Emin misiniz daha doğrusu. Genişletmek için tıkla... . Artı 0 Eksi
Safa-TR dedi: Peki SSD'ye mi kurdunuz Windows'u? Emin misiniz daha doğrusu. Genişletmek için tıkla... Evet sadece SSD var zaten BIOS'a girdim Boot device 1'e SSD'yi seçtim diğerlerini disabled yaptım şimdi ekran gelmiyor. Safa-TR dedi: Peki SSD'ye mi kurdunuz Windows'u? Emin misiniz daha doğrusu. Genişletmek için tıkla... .