Yeni sistemde "no Signal" hatası

Damages

Centipat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem aldım. Calistirinca no Signal hatası alıyorum. DVI, HDMI ikisini de denedim olmadı, RAM'leri çıkar tak yaptım olmadı. Anakarti sıfırladım olmadı. Bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşamıştım internetteki önerilerin çoğunu denedim olmadı.Ekran kartını garantiye gönderdim sağlam diye geri gönderdiler falan. En son çok eski bi ekran kartım vardı onu taktım görüntü geldi, biosa girdim advancedde sanırım pciex mode1 var onu auto yerine gen3 yapıp kapattım yeni kartı taktım görüntü geldi.

Aynı sorunu yaşamıştım internetteki önerilerin çoğunu denedim olmadı.Ekran kartını garantiye gönderdim sağlam diye geri gönderdiler falan. En son çok eski bi ekran kartım vardı onu taktım görüntü geldi, biosa girdim advancedde sanırım pciex mode1 var onu auto yerine gen3 yapıp kapattım yeni kartı taktım görüntü geldi.
Herkes başka bir şey diyor ben napicam bilmiyorum.Bu bahtsizligim ne benim ya o kadar para verdim PC acilmiyor

Ryzen 7 5700X RAM G.Skill 4000MHz 2x8 SSD Crucial 6600 okuma 4000 yazma.

VGA tam olarak ne?

İşlemcine 4021 BIOS sürümü ile destek gelmiş daha alt bir sürüm BIOS var ise sistemin açılmaz.
Anakartın kendi sitesinden en güncel BIOS'u indirip videodan destek alarak BIOS'u güncelleyin.
BIOS flasback özelliği sisteminizde mevcutmu bulamadım yalnız dokümanlarına bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni bir monitör aldım RG321qu monitör geldi. PC'yi kapattım yeni ekranı taktım açtım no Signal hatası aldım DP giriş 2 HDMI denedim fayda yok. En son Memory hatası aldım BIOS'a reset attım bir kez açıldı hata verdi kapandı şimdi yine Signal yok hatası alıyorum bir çözüm var mı?

Sistem Ryzen 5 3500X
ASUS TUF 1660 Ti
MSI B450M Pro- M.2

Technopat Haberler

Geri
Yukarı