Yeni sistem sonrası yapılması gerekenler

BatuhanCeylann

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem topladım. BIOS güncelledim, RAM ayarlarını yaptım ekran kartı güncelledim. Anakart chipset yükledim başka yapmam gereken neler vardır, acaba bana yardımcı olur musunuz? Son olarak bilgisayara hangi programları kurmam gerekir?

Bileşenlerinize test yapmayı unutmayın.
Ben program isimlerini tam bilmiyorum ama bu mesajımı gören birisi size yardımcı olacaktır.
Java, WinRAR gibi şeyleri söylememe gerek yoktur herhalde. İşiniz düşünce indirirsiniz zaten :)
Yalnızca Kaspersky gibi bir AV kurmayı unutmayın.

**Hayırlı olsun yeni sisteminiz.

Windows'u güncelle, Windows arka plan uygulamalarını kapat, gizlilik ayarlarını kapat, bildirimleri kapat, OneDrive kaldır, güç planı ayarlarını yap, SSD kullanıyorsan otomatik defrag işlemi yapmaması için sürücüleri en iyi duruma getir bölümünde SSD'nin tikini kaldır. Yapılacak bir sürü şey var aslında Windows tarafında, bunların daha önce birçok kez konuları açıldı, Sosyal üzerinde araştırırsan bulacaksın.

SSD kullanıyorsan Firmware güncellemesi var mı onu da kontrol edebilirsin. Son olarak sistemin hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı