Yeni sistem test sonuçları

Kaan25

Megapat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Meslek
Turizm.
Arkadaşlar merhaba;

10 gün önce yeni aldığım sistemimle, user Benchmark ve crystal disk mark testleri gerçekleştirdim. Değerlerim sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?

Ayrıca ekran kartım Gigabyte 1660 Super OC. MSI Afterburner ve GPU-Z programlarına baktığımda kart sıcaklığı boşta iken 45 - 51 derece arasında oluyor. Sizce normal midir? Yeni tip ekran kartlarında sıcaklık 60 dereceye gelmeden fanlar çalışmıyor sanırım. Ama benim ekran kartım da fan hızı 48 - 50 RPM arasında çalışıyor. Hiçbir ayar yapmadım karta.

Belirtilen değerler ile sıcaklıklar normal mi acaba?

User Bench Mark Testi : Gigabyte GA-B450M S2H Performance Results - UserBenchmark

Ekran Kartı.jpg

Samsung 860 EVO 250 GB SSD:
Crystal Disk Mark Test.jpg

Arkadaşlar merhaba;

10 gün önce yeni aldığım sistemimle, user Benchmark ve crystal disk mark testleri gerçekleştirdim. Değerlerim sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?

Ayrıca ekran kartım Gigabyte 1660 Super OC. MSI Afterburner ve GPU-Z programlarına baktığımda kart sıcaklığı boşta iken 45 - 51 derece arasında oluyor. Sizce normal midir? Yeni tip ekran kartlarında sıcaklık 60 dereceye gelmeden fanlar çalışmıyor sanırım. Ama benim ekran kartım da fan hızı 48 - 50 RPM arasında çalışıyor. Hiçbir ayar yapmadım karta.

Belirtilen değerler ile sıcaklıklar normal mi acaba?

User Bench Mark Testi : Gigabyte GA-B450M S2H Performance Results - UserBenchmark

Eki Görüntüle 534061

Samsung 860 EVO 250 GB SSD:
Eki Görüntüle 534060
Sisteminiz hayırlı olsun. Ekran kartında soğutma modelden modele değişir sizin kartınızın değerleri gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı