Yeni Sistemde Depolama Olarak Sadece SSD Kullanılır mı?

Eğerki SSD lazım olursa M.2 SSD takmayı düşünürüm.Sonuçta okuma ve yazma oranı daha fazla

Hocam artık ne kadar alana ihtiyacınız olacağı sizin bileceğiniz iş. 120 gb + 1 tb sorun olmaz. benim eski ssd'im 120 gb idi ve sığabilmiştim. 480 gb olsun tek olsun derseniz de sorun olmaz, güzel güzel kullanırsınız pc'yi.
Eğerki SSD lazım olursa M.2 SSD takmayı düşünürüm.Sonuçta okuma ve yazma oranı daha fazla

IOPS daha önemli bana sorarsanız ama o da bir kriter tabi.

M2 ssdleri IOPS değerleri de daha yüksek genel olarak.

M2 ssdleri IOPS değerleri de daha yüksek genel olarak.
m2 ssd'ler daha yeni teknoloji zaten genel olarak. alabiliyorsanız m2 alın derim. ama ileride upgrade ederken eğer anakartınızdaki m2 portu sayısı 1 tane ise (ki muhtemelen 1 tanedir zaten) eskisini sökmeniz gerekebilir. sata 3 ssd'si alırsnaız yeni ssd aldığınızda eskisini devreden çıkartmanız gerekmez. tabi, m2'leri sataya çeviren bir adaptör falan varsa bilemem.

Dediğiniz gibi çevirici var ama sata 3 portu maksimum 600 MB okuma/yazma hızında çalışıyor. M2 alınacaksa 1 tane ömürlük almak gerek. Fiyatları malum çünkü.

M2 ssd yi pci x4 yolundan takmanızı sağlayan çeviricilerde var sanırsam ssd olsun yeterki gerisi dert olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…