Sadık Kerim
Centipat
Gayet güzel olur benim sistem biraz fantazi zaten 3gb lik bi filmi atması 2 3 sanıye suruyor.Sende 10 saniye sürsün farketmezsin bile yani.
Samsung Kingston dan daha mı iyi ?
Gayet güzel olur benim sistem biraz fantazi zaten 3gb lik bi filmi atması 2 3 sanıye suruyor.Sende 10 saniye sürsün farketmezsin bile yani.
Samsung piyasanın en iyisi.Samsung Kingston dan daha mı iyi ?
En geç 5 yıla tüm sistemler SSD olur artık. Neden kullanılmasın? Sonraki bilgisayarımda tüm HDD'lerimi kenara atma planım var, sistemi komple SSD döşeyecem. Sessiz sakin çalışan bir PC hayalim var.
Ben yeni sistemimi sadece SSD ile sipariş ettim.Göreceğiz bakalım iyi mi olacak.İnşallah HDD eklemeye gerek kalmaz.
Ben sistemimde 480GB SSD kullandım.Bana yeteceğini düşünüyorum.Apex,CSGO,Fortnite ve GTA 5 oynayacağım.Belki GTA 5 zorlar ama yeter diye umuyorum.Valla ben de sistemi ilk topladığımda 1 TB alayım dedim bütçem kısıtlı olduğu için. Sonra 2 TB aldım. Ardından yetmemeye başladı (malum, oyunlar artık 80 gb) masaüstünün ssd'sini çıkarıp laptoba taktım, laptoptaki 1 tb'ı masaüstüne alıp masaüstüne yeni bir ssd aldım. Sonra 3 TB da yetmedi 2 TB daha hdd aldım. Benim için SSD ile HDD fiyatı eşit olmadıkça zor hocam sadece ssd'den oluşan sistemler![]()
Valla ben de sistemi ilk topladığımda 1 TB alayım dedim bütçem kısıtlı olduğu için. Sonra 2 TB aldım. Ardından yetmemeye başladı (malum, oyunlar artık 80 gb) masaüstünün ssd'sini çıkarıp laptoba taktım, laptoptaki 1 tb'ı masaüstüne alıp masaüstüne yeni bir ssd aldım. Sonra 3 TB da yetmedi 2 TB daha hdd aldım. Benim için SSD ile HDD fiyatı eşit olmadıkça zor hocam sadece ssd'den oluşan sistemler![]()
Ben sistemimde 480GB SSD kullandım.Bana yeteceğini düşünüyorum.Apex,CSGO,Fortnite ve GTA 5 oynayacağım.Belki GTA 5 zorlar ama yeter diye umuyorum.
Benim ki sadece işletim sistemi LOL belki CS GO olacak CS GO da belki belki eskilerden kalma hatıralar resimler videolar olur o kadar yani bende takmışken ne olur ne olmaz diye 480 GB lık SSD takacam.Ben sistemimde 480GB SSD kullandım.Bana yeteceğini düşünüyorum.Apex,CSGO,Fortnite ve GTA 5 oynayacağım.Belki GTA 5 zorlar ama yeter diye umuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.