Yeni Sistemde Depolama Olarak Sadece SSD Kullanılır mı?

En geç 5 yıla tüm sistemler SSD olur artık. Neden kullanılmasın? Sonraki bilgisayarımda tüm HDD'lerimi kenara atma planım var, sistemi komple SSD döşeyecem. Sessiz sakin çalışan bir PC hayalim var.

Ben yeni sistemimi sadece SSD ile sipariş ettim.Göreceğiz bakalım iyi mi olacak.İnşallah HDD eklemeye gerek kalmaz.

Valla ben de sistemi ilk topladığımda 1 TB alayım dedim bütçem kısıtlı olduğu için. Sonra 2 TB aldım. Ardından yetmemeye başladı (malum, oyunlar artık 80 gb) masaüstünün ssd'sini çıkarıp laptoba taktım, laptoptaki 1 tb'ı masaüstüne alıp masaüstüne yeni bir ssd aldım. Sonra 3 TB da yetmedi 2 TB daha hdd aldım. Benim için SSD ile HDD fiyatı eşit olmadıkça zor hocam sadece ssd'den oluşan sistemler 😕

Valla ben de sistemi ilk topladığımda 1 TB alayım dedim bütçem kısıtlı olduğu için. Sonra 2 TB aldım. Ardından yetmemeye başladı (malum, oyunlar artık 80 gb) masaüstünün ssd'sini çıkarıp laptoba taktım, laptoptaki 1 tb'ı masaüstüne alıp masaüstüne yeni bir ssd aldım. Sonra 3 TB da yetmedi 2 TB daha hdd aldım. Benim için SSD ile HDD fiyatı eşit olmadıkça zor hocam sadece ssd'den oluşan sistemler 😕
Ben sistemimde 480GB SSD kullandım.Bana yeteceğini düşünüyorum.Apex,CSGO,Fortnite ve GTA 5 oynayacağım.Belki GTA 5 zorlar ama yeter diye umuyorum.

Bende 1 TB lık HDD VE 120 GB lık SSD alacaktım sadece SSD ye işletim sistemini kurup belki 1 tane de oyun kuracaktım yani aslında benim o kadar alana da ihtiyacım yok ama işe buraya sordum HDD takmasam diye herkes de olur tabi falan diyince şimdi 480 GB lık SSD takıyım dedim ne olur ne olmaz.

Ben sistemimde 480GB SSD kullandım.Bana yeteceğini düşünüyorum.Apex,CSGO,Fortnite ve GTA 5 oynayacağım.Belki GTA 5 zorlar ama yeter diye umuyorum.

kullandığım yazılımlar falan da çok fazla büyük olunca (40'ar gb'tan 3 farklı sürümü var mesela bir yazılımın) yetmedi bana. 480 gb az değil ama biraz kasabilir hocam sizi yine de. belki 1 yıl sonra falan ssd'ler biraz daha ucuzladığında yine bi 500 gb'lık ssd'yi sata 3'ten takıverirsiniz. o da bir seçenek.

Benim ki sadece işletim sistemi LOL belki CS GO olacak CS GO da belki belki eskilerden kalma hatıralar resimler videolar olur o kadar yani bende takmışken ne olur ne olmaz diye 480 GB lık SSD takacam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı