Q Qnxt Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:55 #1 Yeni sisteme geçtim ve ilk startı verdim. PIN ayarlatacak fakat internet yok diye ayarlatmıyor ama Ethernet bağlı. Dosya Ekleri 17647988740811426717140073852954.jpg 283,2 KB · Görüntüleme: 13 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:03
Yeni sisteme geçtim ve ilk startı verdim. PIN ayarlatacak fakat internet yok diye ayarlatmıyor ama Ethernet bağlı.
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 950 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı Bugün 01:30 #2 Telefondan CCleaner yükleyip USB aktarımı yardımıyla setup dosyasını bilgisayara at ve kayıt defteri taramasını başlat sonra yedek al ve sorunları gider butonuna bas. Daha önce benzer sorunlar böyle çözülmüş. Çözüldü: Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internet yok Sorun başlıkta yazdığı gibi Ethernet kablosu takılı internet olması gerek ama yine de internet yok. www.technopat.net Bir de şöyle bir konu var. Yardımcı olur umarım. Artı 0 Eksi
Telefondan CCleaner yükleyip USB aktarımı yardımıyla setup dosyasını bilgisayara at ve kayıt defteri taramasını başlat sonra yedek al ve sorunları gider butonuna bas. Daha önce benzer sorunlar böyle çözülmüş. Çözüldü: Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internet yok Sorun başlıkta yazdığı gibi Ethernet kablosu takılı internet olması gerek ama yine de internet yok. www.technopat.net Bir de şöyle bir konu var. Yardımcı olur umarım.