Yeni sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
BIOS üzerinden XMP özelliğini kapat.

RAM modellerin farklı mıdır acaba? CPU-Z yazılımı ile SPD kısmından slot bölümlerini paylaş.

RAM'ler anakarta 2. ve 4. slota takılı kalsın.

Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et. Güncel değil ise güncelle.

Yonga seti sürücünü güncelle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB portuna sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın.

Memtest86 testi yap. Sonuçlarını paylaş.

Ramler farklı slotlarda denendi RAM testi yapıldı x m p açık kapalı denendi sıfır format atıldı formattan sonra driver ları güncellendi işlemci ve anakart teknik servise gönderildi sorun hala çözülmedi

Son düzenleme:
Tam olarak sistemin nedir?

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi biliyor musun? Nasıl güncelliyorsun?

Realtek ağ sürücünü güncelle.

Raporu paylaş.

"DISM" rehberini uygula.

BIOS üzerinden XMP özelliğini kapat.

RAM'ler 2. ve 4. slota takılması lazım.

CPU-Z ile RAM bilgilerini paylaş.

BIOS ayarlarını sıfırla.

Hızlı başlatma özelliğini kapat.

sorun işlemcide kesinleşti yardımlarınız için sağolun

Bu kanıya nasıl vardınız? İşlemcin neydi?
Amd reyzen 5 3500x. 3 farklı sistemde test ettik hepsinde aynı hatayı verdi format sonu mavi ekran hatası ve masaüstü geldiğinde kullanıma başlayınca kilitlenme oluyordu bir şekilde driverler kurulduktan sonra en fazla 1 gün sorunsuz çalışabiliyor du sonra gene mavi ekran hatası veriyordu işin ilginci bu hataları hiç bir şekilde sitrest testlerinde oyun testlerinde yapmıyordu sadece masaüstünde basit işlemler yaparken ve tarayıcıdan internete girerken yapıyordu şu an sistemimde emanet işlemciyle 3 gündür sıkıntısız kullanmaktayım servise bu sekilde bildirdim garantiye yolladım sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…