Hocam göremedim konuyu etiketleyin beni.![]()
Tamam hocam şimdi de paylaşmayı denim.
Ekran kartı MSI 4080 süper g29 kullanıyorum.Rehberi uygulayıp ekran kartı sürücülerini kaldırın ve tekrar kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Ekran kartının modelini yazın.
Eki Görüntüle 2330100
Kullandığınız Logitech ürünleri nelerdir? Modellerini yazın.
Kusura bakmayın hocam geç oldu dışardaydım.Rehberi uygulayıp ekran kartı sürücülerini kaldırın ve tekrar kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Ekran kartının modelini yazın.
Eki Görüntüle 2330100
Kullandığınız Logitech ürünleri nelerdir? Modellerini yazın.
Şimdi ne yapayım hocam.Ekran kartı MSI 4080 süper g29 kullanıyorum.
Kusura bakmayın hocam geç oldu dışardaydım.
MSI gaming b650 plus wifi ryzen9 7900Anakart ve işlemciyi de yazın. Sorun dahili grafikte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.