Yeni sistemde RX6500 kartın fanları dönmüyor

oxi

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni sistem aldım İtopya sitesi üzerinden. 2 gün önce elime ulaştı. Kurulumunu yaptım fakat ekran kartı fanının dönmediğini fark ettim. RX6500 ekran kartı fanının dönmemesi normal mi yoksa ısınınca veya zorlanınca mı dönüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınan bir ekran kartı değil çok düşük güç tüketiyor bende de çoğu zaman kapalı oyun açınca anca açılıyor fanlar.

İfadeler: oxi
Isınan bir ekran kartı değil çok düşük güç tüketiyor bende de çoğu zaman kapalı oyun açınca anca açılıyor fanlar.
Az önce Cs açtım fakat yinede çalışmadı ve TV ye bağlamıştım alakası varmı bilmiyorum ama baya bi kastı oyunu oynatmıyor

Az önce CS açtım fakat yine de çalışmadı ve TV'ye bağlamıştım alakası var mı bilmiyorum ama bayağı bir kastı oyunu oynatmıyor.

CS de ekran kartına çok yük binmiyor. Benim fanlar da çalışmıyor CS de. Kasmasının nedeni işlemcinizin kötü olması olabilir. CS işlemciye ağırlık veren bir oyun çünkü. İşlemciniz nedir?

AMD ryzen 5 5500 işlemci acaba TV ye bağladığım içinmi kasıyor

AMD Ryzen 5 5500 işlemci acaba TV'ye bağladığım içinmi kasıyor.

TV 50Hz veya daha düşük bir yenileme hızına sahip olduğu için kasıyor gibi hissedebilirsiniz. Oyun içinde konsolu açıp +graph yazıp FPS değerlerini kontrol edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…