Çok gergin olursa sıkıntı yaratabilir. Siz SSD'yi HDD'nin olduğu bölmeye takmayı denediniz mi? Ek uzatmalar mevcut ama gerek olduğunu sanmıyorum.Hocam kabloyu yetiştirmeye çalışıyorum galiba yetişecek ama kablo gergin olsa sıkıntı olur mu ? Örgü kablolama var şuan takmayı deniyorum ne önerirsiniz bu çözüm zararlı olur mu ?
Ya da bunları yapmak yerine uzatma aparatı falan var mıdır ?![]()
Hocam büyük olduğunu biliyorum ama inanın bana sorun değil. Tuttursanız yeter SSD'yi. SSD, HDD gibi sabitlenmeye ihtiyacı yok. Çift taraflı bantta oldukça ciddiydim. Siz HDD bölümüne sabitleyin.Hocam HDD bölümünde direkt vidalama yapabiliyorum. Demek istediğinizi anladım ama SSD için çok büyük kalıyor. Disk yerleştirme yuvası bulunmuyor. Doğrudan takıp vidalama seçeneğim var. Kasa Corsair Carbide Spec-03. Siz bana hem bu uzatma aparatından hem de Molexleri Sataya bağlantı yapmak içinde birer aparat önerisi söyler misiniz ? Ben tam olarak anlamıyorum bu aparatları![]()
Eki Görüntüle 222614
@KLETHRA Hocam senin kablolarda eksik mi var yoksa yetişmiyor mu? PSU'nun olması gereken kabloları bunlar. DVD falan mı bağlı?
Ben size öyle kablolar olabileceğini söylemiştim. Onlardan ihtiyacınız olanı kullanın.Hocam resim koydum oraya bir bak o kablodan 1 adet var. Sonra 2 adet daha kablo var. Bu 2 adet kablo ikiside aynı şekilde. Mesela aynı kabloda üzerinde hem Molex hem 4 pin hem de Sata bağlantısı var. Bu söylediklerimi aynı hizada belirli aralıklarla düşün acaba ben mi bilmediğim için yapamıyorum yaKabloda sıralama şöyle : İlk Sata, sonra Molex, sonra tekrar Molex, sonra da kablonun en sonunda 4 pin var ve bitiyor kablo orada
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.