Yeni sistemde yanık kokusu

ahmetenesz

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım ve yaklaşık 4 saat boyuca açıktı ve oyun da oynamıştım. Bilgisayara ilk defa bu kadar yüklenmiştim. Bilgisayarı kapattım ve dolabın kapağını açtım ve yanık plastik kablo kokusu geliyordu. Sizce bir problem var mıdır? Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yok yanık kokusu dediğin yeni olduğu içindir çalışmasında sorun yoksa bir şey olmaz kapalı alanda olur öyle şeyler dert etme o güç kaynaklarını bir kere kullanmamış olanların yazmasına bakma çok eski sistemde vardı yıllardır tık demedi. Biri kuyuya taş attı artık o marka komple çöp oldu çıktı. Corsairin vs serisi güç kaynakları çok adi ve kalitesiz hepsinde nerdeyse coil whine var ama tabi marka olduğu için kimse bir şey demiyor ama onlarda da sıkıntı var araştırırsanız görürsünüz. Bu ürünleri siz sanıyor musunuz test etmeden piyasaya sürüyorlar illaki test edilmiştir. Parasına göre fiyatları iyi mecbur kaldıkça alınır.

Dolabın kapağını açtım kısmını anlayamadım ben, bilgisayarınızı kapalı bir dolap içinde tutuyor ve hava akışına engel oluyorsanız, PC kendini soğutamadığı için yüksek sıcaklıklara ulaşıyor olabilir, dolayısı ile de kabloların koku yapması hatta eriyip kısa devre yapması söz konusu olabilir.

Vs serisi düzeltildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…