Yeni bilgisayarıma 2 adet eski monitör takmak sorun çıkartır mı? İnternette birkaç kez eski ekranların bilgisayarı yaktıkları videolar gördüm. Sizce herhangi bir sorun olur mu?
Hayır monitörü sadece video, discord veya başka işleriniz için kullanacaksanız aksine avantaj sağlar.Yeni bilgisayarıma 2 adet eski monitör takmak sorun çıkartır mı? İnternette birkaç kez eski ekranların bilgisayarı yaktıkları videolar gördüm. Sizce herhangi bir sorun olur mu?
Eski ekranlar bilgisayarları yakıyor mu? O nasıl oluyormuş?
Hayır monitörü sadece video, Discord veya başka işleriniz için kullanacaksanız aksine avantaj sağlar.
Ekran kartınızın modeli nedir kaç HDMI ve DP girişi var?
Eski ekranın bilgisayarı yaktığı falan yok![]()
Eski olması kötü olması anlamına gelmiyor.
Monitör modelleri nedir?
Cidden bilmiyorum. Kulaktan duyma bir söylenti idi. Demek ki yalanmış
Hocam ekran kartı modelim " GeForce RTX 3050 Dual OC " 4 girişi var, herhalde 3 DP 1HDMI.
Eski monitörlerinizde DP port olduğunu pek sanmıyorum. Dönüştürücüye ihtiyacınız var.
Yalnız size monitör modeli sormuştum ekran kartı modeli değil.
Evet hocam dönüştürücüye ihtiyacınız var.Hocam başka arkadaş sorduğu için ekran kartı modelimi yazmıştım. Ekran modeline tam karar veremedim ama alacağım ekranlarda display veya HDMI girişi olacağını pek sanmıyorum malum 300-400TL civarında monitörlere bakıyorum.
Evet hocam dönüştürücüye ihtiyacınız var.
Bende ekstra 60Hz bir monitör kullanıyorum.
Aşağıdaki dönüştürücü ile bağlıyorum.
Hocam 3 DPI girişim var dediniz.Evet hocam benim ana ekranımın bağlantısınıda bu kablo ile yapıyorum. Eski monitörler PC'ye sorun çıkarmıyorsa alıyorum o zaman hoca(ları)m.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.