PRIME H610MK
Hectopat
Wallpaper Engine değil o. Hem ekran görüntüsü almak için Windows+PrtSc yada Windows+Shift+S kullanılıyor.Wallpaper Engine olabilir. Ekran görüntüsü almaya yarıyor.
Wallpaper Engine değil o. Hem ekran görüntüsü almak için Windows+PrtSc yada Windows+Shift+S kullanılıyor.Wallpaper Engine olabilir. Ekran görüntüsü almaya yarıyor.
Hocam ben de alayım yıllık ücret mi veriyoruz yoksa aylık mı? Ne kadara aldınız. Hayırlı olsun.Valla ben ramazan kampanyası olarak %40 indirimle 3 cihaz destekli Kaspersky Plus aldım. Tüm antivirüslerin ücretli sürümleri mevcut ancak her biri farklı virüs türlerine yoğunlaşmış durumdalar. Genelde tercih sebebi seçimlerimize göre şekilleniyor. Testleri incelemek gerekiyor her yıl işin en doğrusu. Bir yıl iyi olan bir yıl iyi olmayabiliyor. Ama Kaspersky'in ağır yüklerde etkisi baya minimum diyebilirim.
Var mı böyle uygulama peki wallpaper?Wallpaper Engine değil o. Hem ekran görüntüsü almak için Windows+PrtSc yada Windows+Shift+S kullanılıyor.
Lively Wallpaper. Ekran görüntüsü almak için ise Lightshot.Var mı böyle uygulama peki wallpaper?
Hocam ben de alayım yıllık ücret mi veriyoruz yoksa aylık mı? Ne kadara aldınız. Hayırlı olsun.
Var mı böyle uygulama peki wallpaper?
Evet var. Wallpaper Engine. 45 TL.Hocam ben de alayım yıllık ücret mi veriyoruz yoksa aylık mı? Ne kadara aldınız. Hayırlı olsun.
Var mı böyle uygulama peki wallpaper?
Nerden alabilirim hocam?Evet var. Wallpaper Engine. 45 TL.
Steam üzerinden temin edebilirsiniz.Nerden alabilirim hocam?
Wallpaper Engine değil o. Hem ekran görüntüsü almak için Windows+prtsc ya da Windows+Shift+s kullanılıyor.
Hocam tamamda öyle bir yazmışsınız ki yanlış anlaşılıyor.Hocam ceza yediğim için geciktim. Orada söylemek istediğim LightShot ekran görüntüsü alma aracı olduğunu söylemek istemiştim. Arkadaşlar bir de wallpaper için uygulama istedi ve bende Wallpaper Engine tavsiye ettim. Ama tavsiyeden sonra açıklama geldiği içinde moderatör arkadaş ve siz tanımın Wallpaper Engine için olduğunu sandınız. O tanım LightShot içindi.
Kusura bakmayın.Hocam tamamda öyle bir yazmışsınız ki yanlış anlaşılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.