Yeni sisteme W10 kurulumu

oguz1907.

Kilopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan bir sistem toplayacağım, sistemi ilk eve götürüp açtığımda hangi güncellemeleri yapacağım, ne yükleyeceğim, açtığımda W10 kurulu olacak mı? Değilse de satın almak yerine G2A, Kinguin gibi sitelerden key alıp sıkıntısız orijinal gibi kullanabilir miyim? Bilmemezliğimi mazur görün..

Alacağınız bilgisayarda freedos ibaresi varsa işletim sistemi yüklü değil anlamına gelir buradan anlayabilirsiniz. Bazı satıcılar ürünleri pahalı olduğu için ve alıcıyı biraz rahatlatmak adına işletim sistemini yüklemiyor veya linux tabanlı bir sistem yüklüyor. Linux ise yazar zaten. Tahminimce freedos bir bilgisayar alıyorsunuz ve bilgisayarı ilk açtığınızda sizden işletim sistemini kurmanızı isteyecektir bunun içinde bir kurulum DVD si ne ihtiyacınız var. O sitelere ne kadar güvenilir emin değilim daha tecrübeli arkadaşlar vardır forumda key konusunda yardımcı olabilirler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı