Yeni sisteme Windows 10 nasıl kurulur?

İlhan TC

Hectopat
Arkadaşlar Vatan'dan PC aldım. 1 hafta sonra gelecek. Ancak adam dedi ki siz Windows'unu kuracaksınız. Şimdi ben nasıl kuracağım PC'yi? Açtığımda ekran gelmeyecek mi? Bu iş nasıl olacak anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Vatan'dan PC aldım. 1 hafta sonra gelecek. Ancak adam dedi ki siz Windows'unu kuracaksınız. Şimdi ben nasıl kuracağım PC'yi? Açtığımda ekran gelmeyecek mi? Bu iş nasıl olacak anlatabilir misiniz?

Bir USB Windows 10 ISO yazdır sonra USB bilgisayara tak ve USB başlat ve diskleri düzenleyip kurulacağı diski seç internetten Technopat Windows 10 kurulumu yaz çıkar

Freedos olarak aldıysan içinde windows olmayacak. Bir usb belleği Windows kurulumu için hazırlayacaksın. Sonrasında cihazını usb'den boot edip kurulumu başlatacaksın.

Hocam arkadaşlar videolarını atmışlar zaten. Neden Windows 11 değil de Windows 10? Zaten yakında kesilecek. Yeni olduğuna göre de iyi bir şey almışsınızdır performansta da sıkıntı çıkmaz aslında?

Hocam arkadaşlar videolarını atmışlar zaten. Neden Windows 11 değil de Windows 10? Zaten yakında kesilecek. Yeni olduğuna göre de iyi bir şey almışsınızdır performansta da sıkıntı çıkmaz aslında?

Windows 11 de hala çok hata var çıkışından bir süre geçmesine rağmen Windows 10 kullanmak hala daha iyidir.

Windows 11 de hala çok hata var çıkışından bir süre geçmesine rağmen Windows 10 kullanmak hala daha iyidir.

Hata mevzuları büyük oranda azaldı aslında hocam. Yine biraz şans işi tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolar sana yardımcı olur. Format flaşı oluşturmak için başka cihaza gereksinim duyarsın.
Bir sorun olduğunda konu açabilirsin ya da sorununla ilgili daha önce açılmış konuları inceleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı