Yeni sisteme Windows kurulu sabit disk takmak

Qotho

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba ve geçmiş bayramınız mubarek olsun.

Bu ay yeni bir bilgisayar spariş ettim ve Ekran Kartı ile SSD stokta olmadığından biraz geçikti, yarın gelecekler. Diğer parçalar geldiği için oynayacağım yeni oyunları ve açacağım programları hemen yükleyip ekran kartı geldiğinde rahat etmek için bilgisayarı monte edip Sabit Diske W10 kurdum.

Aslında planım W10'u SSD'ye kurmaktı fakat beklememek adına Sabit Diskele işimi hallettim. SSD yarın geldiğinde şuan kullandığım Sabit Diski çıkartıp SSD'ye W10 kursam daha sonradan SSD'yi birincil disk yapıp programların ve oyunların olduğu Sabit Diski taksam ondada W10 olduğu için bir sıkıntı yaratır mı acaba?

Sabit Diski taktıktan sonra içindeki Windows'u silmeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa başlangıç ekranında 2 adet Windows 10 seçme ekranı olur. Burdan harddiski seçerseniz içinde oyunlarınız vs. gelir gibime geliyor fazla anlamıyorum mantık yürüttüm çoğunlukla böyle olacaktır diye düşünüyorum.

Umarım dediğiniz gibi olur ve sıkıntı çıkmaz bu akşama doğru SSD ve Ekran Kartını kargodan alacağım ve göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı