Yeni sisteme Windows kurulumu yapmak

Nuri AK

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım, kurdum ve açtım ve Windows 10 deneme sürümüyle geldi ve şu an ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Windows kurdunuz mu?
Deneme sürümünden kasıt etkinleştirilmemiş Windows sanırım. Home mi Pro mu?
Son soru, PC laptop mu desktop mu?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım, kurdum ve açtım ve Windows 10 deneme sürümüyle geldi ve şu an ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?

16 GB USB alman gerekiyor içine UEFI kurup.
Windows 10'u kurman gerekiyor.
https://www.google.com/search?clien...ate=ive&vld=cid:482720fd,vid:BJpTI1UaMKg,st:0
İkisi de Recep Baltaş hocamın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlam lisans benzeri sitelerden ucuz lisans alıp Windows'u etkinleştirebilirsiniz.
W10 lisansı alsanız dahi W11 de de geçerli olur.
Kurulu gelen sistemi etkinleştirmek yerine , yok ben sıfırdan kurulum yapacağım diyor iseniz PRO değil HOME sürüm W10 yada W11 almayı tercih edin.

SağlamLisans benzeri sitelerden ucuz lisans alıp Windows'u etkinleştirebilirsiniz.
Windows 10 lisansı alsanız dahi W11 de de geçerli olur.
Kurulu gelen sistemi etkinleştirmek yerine, yok ben sıfırdan kurulum yapacağım diyor iseniz Pro değil Home sürüm Windows 10'ya da W11 almayı tercih edin.

Yani şimdi tekrar kurmama gerek yok lisans alsam yeterli değil mi?

Yani şimdi tekrar kurmama gerek yok lisans alsam yeterli değil mi?
Yeterli, W10 PRO lisansı almalısınız
Lisans için genelde aşağıdaki site tercih edilir.

Yazılanlardan masaüstü aldığınız sonucuna vardım ama her ihtimale karşı belirtme gereği hissettim. Laptop ise lisansı da vardır. Windows güncellemeleri yaparsanız veya ayarlardan etkinleştirme kısmına girer iseniz kendiliğinden etkinleşir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı