Yeni site için konu önerisi

theendist

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Bundan yaklaşık 3 ay önce bir site açtım. Teknoloji tanıtımı ve yazılımsal haberler üzerine düşünmüştüm. Gün geçtikçe güçlü rakiplerimin olduğunu düşünüp bu işten vazgeçtim. Rakip teknoloji incele siteleri ofis kurup çalışırken ben tek başıma günde kaç makale araştırıp bulup yayımlayabilirdim ki diye düşündüm. Sonra kitap tanitimina karar verdim lakin o da elimde patladi...

Siteyi ne gibi içeriklerle doldursam, konu ne olsa diye düşünüyorum. Site yönetim, Google Seo, wordpress bilgim var. Sadece sitemi ne üzerine kuracagim konusunda kararsizim. Bu işe günde bir iki saat ayirabilirim. Fikir verebilecek olan var mı?

Hocam eğer fazla vakit ayıramıyorsanız insanların ilgisini çeken ve öğrendikçe merak edeceği şeyleri konu edinebilirsiniz. Şuan aklıma gelmedi fakat biraz düşünüp araştırdığınızda içinize sinecek bir şey bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı