Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izlemeden önce [OpenCore] macOS Catalina 10.15.7 (19H15) Intel & AMD Kurulum İmajı imajımızı USB içine yazdır. USB içine imajı yazdırdıktan sonra videonun 3. dakikasından sonra olanları uygula.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izlemeden önce [OpenCore] macOS Catalina 10.15.7 (19H15) Intel & AMD Kurulum İmajı imajımızı USB içine yazdır. USB içine imajı yazdırdıktan sonra videonun 3. dakikasından sonra olanları uygula.
kompedan Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #12 Yiğit Gençer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izlemeden önce [OpenCore] macOS Catalina 10.15.7 (19H15) Intel & AMD Kurulum İmajı imajımızı USB içine yazdır. USB içine imajı yazdırdıktan sonra videonun 3. dakikasından sonra olanları uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ssd sata bir farklılık olmaz değil mi
Yiğit Gençer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izlemeden önce [OpenCore] macOS Catalina 10.15.7 (19H15) Intel & AMD Kurulum İmajı imajımızı USB içine yazdır. USB içine imajı yazdırdıktan sonra videonun 3. dakikasından sonra olanları uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ssd sata bir farklılık olmaz değil mi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Mart 2021 #13 Yiğit Gençer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izlemeden önce [OpenCore] macOS Catalina 10.15.7 (19H15) Intel & AMD Kurulum İmajı imajımızı USB içine yazdır. USB içine imajı yazdırdıktan sonra videonun 3. dakikasından sonra olanları uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunuz?
Yiğit Gençer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izlemeden önce [OpenCore] macOS Catalina 10.15.7 (19H15) Intel & AMD Kurulum İmajı imajımızı USB içine yazdır. USB içine imajı yazdırdıktan sonra videonun 3. dakikasından sonra olanları uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunuz?
kompedan Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #14 246941 dedi: Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunu Genişletmek için tıkla... 246941 dedi: Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam normal mac üzerinden usb bellek nasıl hazırlayabilirim . Daha kolay bir yolu var mı acaba
246941 dedi: Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunu Genişletmek için tıkla... 246941 dedi: Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam normal mac üzerinden usb bellek nasıl hazırlayabilirim . Daha kolay bir yolu var mı acaba
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Mart 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakabilirsin. Sadece kurmak istediğin dosyayı kendin seçeceksin. Big Sur desteği varsa Big Sur kur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakabilirsin. Sadece kurmak istediğin dosyayı kendin seçeceksin. Big Sur desteği varsa Big Sur kur.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #16 246941 dedi: Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir an aklıma gelmedi ama bir farkı olmayacak.
246941 dedi: Hocam arkadaşta gerçeği yok mu zaten neden OpenCore imajı yazdırtıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir an aklıma gelmedi ama bir farkı olmayacak.
kompedan Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #17 SSS Yiğit Gençer dedi: Bir an aklıma gelmedi ama bir farkı olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam dmg dosyası indirdim ama açamadım. Nasıl açabilirim. Bu gösterdiğin videodaki gibi usb ye yazamadım
SSS Yiğit Gençer dedi: Bir an aklıma gelmedi ama bir farkı olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam dmg dosyası indirdim ama açamadım. Nasıl açabilirim. Bu gösterdiğin videodaki gibi usb ye yazamadım
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #18 Dosyayı USB içine yazdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dosyayı USB içine yazdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #19 Hocam eski diskiniz ya HDD değil SSD ise? Ben de SSD almak için sabırsızlanıyordum, aldım. Meğer eski diskimde SSD imiş hızı fark ettirmedi .
Hocam eski diskiniz ya HDD değil SSD ise? Ben de SSD almak için sabırsızlanıyordum, aldım. Meğer eski diskimde SSD imiş hızı fark ettirmedi .
kompedan Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #20 381258 dedi: Hocam eski diskiniz ya HDD değil SSD ise? Ben de SSD almak için sabırsızlanıyordum, aldım. Meğer eski diskimde SSD imiş hızı fark ettirmedi . Genişletmek için tıkla... yok kardeşim o kadar da cahil değilim elhamdülillah Yiğit Gençer dedi: Dosyayı USB içine yazdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir hata aldım kurulum ekranında Dosya Ekleri IMG_20210303_222007.jpg 66,9 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 3 Mart 2021
381258 dedi: Hocam eski diskiniz ya HDD değil SSD ise? Ben de SSD almak için sabırsızlanıyordum, aldım. Meğer eski diskimde SSD imiş hızı fark ettirmedi . Genişletmek için tıkla... yok kardeşim o kadar da cahil değilim elhamdülillah Yiğit Gençer dedi: Dosyayı USB içine yazdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir hata aldım kurulum ekranında