Çözüldü Yeni SSD sonrası IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

kendek

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1hPIVRMGE2nPAbVKfrIfqn7ZsKkHK4dEl/view?usp=sharing
RAM
XPG, CL19, 8 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
465GB Crucial CT500BX500SSD1 + 447GB Afox SSD 480G
Ekran kartı
4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (MSI)
Anakart
H310M S2V 2.0
İşlemci
i5 9400F 2.90GHz
Öncelikle merhaba, geçen hafta masaüstü bilgisayarıma BX500 ekledim ve LoL yükledim. Fakat LoL'de oyuna girerken bazen mavi ekran geliyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor. Yüklü diğer oyunları oynarken bu hatayla henüz karşılaşmadım. Dün akşam LoL oynarken bu hatayı arka arkaya 3 kere yaşadım ve sizlere de sormak istedim. minidump dosyasını burada bulabilirsiniz.

Çözüm
Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır tekrar temiz bir kurulum yap, League of legends oyununu kaldır komple REVO ile hiçbir şey bırakma RIOT CLIENT sil, silerken video da ki gibi sil.

Uninstall Software, Remove programs easily - Revo Uninstaller Pro

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır tekrar temiz bir kurulum yap, League of legends oyununu kaldır komple REVO ile hiçbir şey bırakma RIOT CLIENT sil, silerken video da ki gibi sil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır tekrar temiz bir kurulum yap, League of Legends oyununu kaldır komple Revo ile hiçbir şey bırakma Riot Client sil, silerken video da ki gibi sil.

Teşekkür ederim dediğin gibi önce Revo Uninstaller ile oyunu sildim daha sonra DDU ile ekran kartı sürücüsünü sıfırladım. Ekran kartına sürücüyü tekrar kurdum ve şu an oyunu geri yüklediğimde bir sorun kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı