Çözüldü Yeni SSD tanıtırken MBR ve GPT seçimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

371129

Hectopat
Makaleler
9
Yeni SSD'yi tanıtacakken Disk Yönetimi'ni açınca MBR veya GPT seçeneğini sundu. Samsung 870 EVO 250 GB var ne yapmalıyım?

Hocam direkt olarak C diskini seçip indiremiyorum ama inenler C'ye iniyor. Bir de mesela Realtek indirdim, dosya olarak indi fakat kurulmadı.
İndirmeyle kurmayı karıştırıyor olabilir misin? Yani atıyotum Chrome ile Intel sayfasında download’a bassan direkt olarak C: diskindeki İndirilenler klasörüne indirme başlatılır. Yani indirme yeri seçtirmez durduk yere. Kurulum yaparken sorar sadece. Onu da mecbur C:’ye kuracaksın zaten:) Dosya olarak inenleri açıp kurulum dosyasını yani .exe olan dosyaya tıklayarak kurulumu başlatman gerek. Yoksa kurulmaz sadece iner.

İndirmeyle kurmayı karıştırıyor olabilir misin? Yani atıyotum Chrome ile Intel sayfasında download’a bassan direkt olarak C: diskindeki İndirilenler klasörüne indirme başlatılır. Yani indirme yeri seçtirmez durduk yere. Kurulum yaparken sorar sadece. Onu da mecbur C:’ye kuracaksın zaten:) Dosya olarak inenleri açıp kurulum dosyasını yani .exe olan dosyaya tıklayarak kurulumu başlatman gerek. Yoksa kurulmaz sadece iner.
Kurulum başlamıyor işte hocam. Setup.exe ve tarzındaki şeylere basınca hata veriyor. Bunları indirmeden önce WinRar yoktu. Bir de öyle deneyeyim.

Kurulum başlamıyor işte hocam. Setup.exe ve tarzındaki şeylere basınca hata veriyor. Bunları indirmeden önce WinRar yoktu. Bir de öyle deneyeyim.
RaR dosyası olarak iniyorsa WinRar mutlaka kur hatta üst sürümünü kur. Çünkü eski sürümleri bazı dosyaları açamıyor. Önce dosyayı Rar’dan çıkart klasöre. Sonra çalıştırmayı dene bakalım Setup dosyasını.

RaR dosyası olarak iniyorsa WinRar mutlaka kur hatta üst sürümünü kur. Çünkü eski sürümleri bazı dosyaları açamıyor. Önce dosyayı Rar’dan çıkart klasöre. Sonra çalıştırmayı dene bakalım Setup dosyasını.
Hocam VGA'yı kurarken bu sistem minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı