Yeni SSD'de 32 bad sector çıktı

Win7

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Hikvision
Merhaba arkadaşlar, Trendyol'dan 28 gün önce aldığım SSD'de bad sector var ve sağlık durumu %68 çıktı kutu fatura garanti kayıp yine de işlem yaparlar mı? Ayrıca üzerine sadece Windows ve Linux kurmuştum benden kaynaklı olabilir mi yoksa kusurlu ürün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Trendyol'dan 28 gün önce aldığım SSD'de bad sector var ve sağlık durumu %68 çıktı kutu fatura garanti kayıp yine de işlem yaparlar mı? Ayrıca üzerine sadece Windows ve Linux kurmuştum benden kaynaklı olabilir mi yoksa kusurlu ürün mü?
Ürün kusurlu. Ancak kabul etmeyebilirler çok zaman geçmiş.

Kusurlu ürün olduğu bariz belli. İki işletim sistemi kurmayla o kadar bad sector oluşmaz. Ayrıca SSD'nin toplam çalışma saatini de atın böylece teşhir mi değil mi anlarız. Ürün bana teşhir gibi geldi.

Diskimde 4 defa işletim sistemini genişletme sebepli veri taşıma, 6 defa linux dağitimi kurulumu bir kere de her şeyi silerek Windows kurulumu yaptım, şu anda sisteme tamamen fedora kurmuş durumdayım ve sağlığım 97.
Diskinizi alır almaz SMART verilerinizi kontrol edin, geçmiş olsun kusurlu ya da ikinci el ürün.

Kusurlu ürün olduğu bariz belli. İki işletim sistemi kurmayla o kadar bad sector oluşmaz. Ayrıca SSD'nin toplam çalışma saatini de atın böylece teşhir mi değil mi anlarız. Ürün bana teşhir gibi geldi.
Toplam çalışma saati 5 gün halbuki ben 27 gündür kullanıyorum

Bunu çalıştırıp SS atar mısın?

Burda da sağlık %100 diyor ancak çalışma saati yanlış en az 26 gündür kullanıyorum

Dosya Ekleri

• 16774857264905514431618442880384.jpg
    16774857264905514431618442880384.jpg
    335,8 KB · Görüntüleme: 96

Technopat Haberler

Geri
Yukarı