Çözüldü Yeni SSD'ye windows kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dwnity

Hectopat
3 yıl boyunca SATA SSD kullandım. Ömrü %58e düştü, yeni M.2 SSD'me Windows'u kurmak, basit oyunları falan da eski SSD'me atmak istiyorum. Dual boot falan olmadan şu an kullandığım Windows 10 sürümünü değiştirmeden D diskine nasıl kurarım? Format benim için sorun değil.

Çözüm
3 yıl boyunca SATA SSD kullandım. Ömrü %58e düştü, yeni M.2 SSD'me Windows'u kurmak, basit oyunları falan da eski SSD'me atmak istiyorum. Dual boot falan olmadan şu an kullandığım Windows 10 sürümünü değiştirmeden D diskine nasıl kurarım? Format benim için sıkıntı değil.
Hocam format atarken hangi diske kurmak istediğinizi soruyor ya ordan m2 seç sata ssd nin içindekileri sil (tabi önemli bilgi yok ise) sonrasında kurulumu yapabilirsin.
3 yıl boyunca SATA SSD kullandım. Ömrü %58e düştü, yeni M.2 SSD'me Windows'u kurmak, basit oyunları falan da eski SSD'me atmak istiyorum. Dual boot falan olmadan şu an kullandığım Windows 10 sürümünü değiştirmeden D diskine nasıl kurarım? Format benim için sıkıntı değil.
Hocam format atarken hangi diske kurmak istediğinizi soruyor ya ordan m2 seç sata ssd nin içindekileri sil (tabi önemli bilgi yok ise) sonrasında kurulumu yapabilirsin.

Çözüm
Teşekkürler hocam. Kurtarma kısmından sıfırlasam disk seçeneği gelir değilmi?
1746128318993.png

Win + r kombinasyonunu klavyenizde yapın ve çalıştıra winver yazın, çıkan Windows sürümünüzün ISO dosyasını (örneğin: 22H2) indirip USB üzerine yazıdırp kurun.

Teşekkürler hocam. Kurtarma kısmından sıfırlasam disk seçeneği gelir değil mi?Eki Görüntüle 2482182

Hayır gelmez. SATA SSD'deki Windows sadece sıfırlanmış olacak.

Win + r kombinasyonunu klavyenizde yapın ve çalıştıra winver yazın, çıkan Windows sürümünüzün ISO dosyasını (örneğin: 22H2) indirip USB üzerine yazıdırp kurun.

Hayır gelmez. SATA SSD'deki Windows sadece sıfırlanmış olacak.

Hocam illa USB üzerinemi yazdırmam gerekiyor? USB'yi önemli dosyaları yedeklemek için kullanmak istiyordum. Bu işlerden hiç anlamadığım için soruyorum USB'den kurulum dosyasını başlatıp D diskini seçince bütün disklerdeki dosyalar silinecek ve Windows D diskine kurulu olarak mı gelecek bana? Benim yapmam gereken ekstra bir işlem var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı