Yeni SSD'ye Windows kurulmuyor

İNdomiyes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Bugün yeni bir SSD aldım. Windows 11 kurmak için flash belleğe önyükleme yaptım. (YouTube'dan izleyerek yaptım.)
Daha sonra SSD'yi değiştirdim ve BIOS ekranına giriş yaptım. ASUS'a 620 M-K anakart kullanıyorum F8 ile önyükleme yapacağım ekrana geliyorum fakat önyükleme yaptığım flash bellek gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
(Şu an işte olduğum için fotoğraf atamıyorum.
Cevap geldiği zaman evde olurum fotoğraf atarım)

Bazen oluyor bende de sistemi komple boot edin yani f8 de disk seçme bölümü gelince devam et deyin sonra bilgisayarı kapatın. Yeniden açın. Ben böyle çözüyordum bunu

Hocam boot menüsünden degilde BIOS'tan HDD siralamasini değiştirerek yapmayı denezeniz eğer flashi görüyorsa.

Herkese merhaba.
Bugün yeni bir SSD aldım. Windows 11 kurmak için flash belleğe önyükleme yaptım. (YouTube'dan izleyerek yaptım.)
Daha sonra SSD'yi değiştirdim ve BIOS ekranına giriş yaptım. ASUS'a 620 M-K anakart kullanıyorum F8 ile önyükleme yapacağım ekrana geliyorum fakat önyükleme yaptığım flash bellek gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
(Şu an işte olduğum için fotoğraf atamıyorum.
Cevap geldiği zaman evde olurum fotoğraf atarım)

Hocam SSD'yi anakarta iyi taktığınızdan emin olun ve USB 3.0 portunu deneyin bir de.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241217-011237.jpg
    Screenshot_20241217-011237.jpg
    544,6 KB · Görüntüleme: 17

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı