Yeni Süper Türk CS:GO takımı Eternal Fire geliyor!

@İmper @MrCoffee furiousss un turkey5 da olduğu dönemleri izlemediniz sanirim. Takimin bel kemigiydi. Kendiside açıklama yaptı. Ailevi sebeplerden dolayı espora ara verdiğini söyledi. Yoksa çok yuksek potansiyelli bir oyuncu.
Sen bunları söylerken ciddi misin Allah aşkına? Furiousss Turkey5'te sadece 2 maç oynadı, ikisinde de bottom fragger'dı. Mahalle takımlarına karşı map başı 10 kill alarak maçı sonuncu bitiriyordu. Sangal'a geçti, Sangal'da da başarısızlığını devam ettirince ailevi sebepler bahane oldu. Takımın bel kemiğiymiş, boş yapmak yerine azıcık maçları izle.
 
Son düzenleme:
ISSAA, Türkçe dil derslerini alacağını söyledi dil muhabbetini daha fazla uzatmayın. Zaten hepsinin oyun içi dil seviyesi belli.
Arkadaşım sen kendini ne sanıyorsun ya herkese atarlı giderli sürekli agresif cevaplar veriyorsun? Nesin sen forumun torpilli, moderatörlerin bilerek göz ardı ettiği yönetici akrabası falan mı?
 
Son düzenleme:
İngilizcenin önemini değil ortalama belki de ortalamanın altında bir oyuncu için 4 türkün ingilizce konuşması konu. Onun yerine bir türk olsa ve takımın dili türkçe olsa çok daha mantıklı olurdu bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Maç ISSAA sayesinde kazanıldı da neyse.
 

Geri
Yukarı