Yeni taktığım HDD "Bu Bilgisayar" içinde görünmüyor ve Disk Yönetimi'nden bakınca da başlatılmadı olarak görünüyor. Üzerine sağ tık yapıp başlat dediğimde hata veriyor. İnternette bir sürü çözüm aradım en son CMD üzerinden biçimlendirmeyi falan denedim birim oluştururken hata verdi.
HDD biraz eski gibi geldi. 80GB olarak gözüküyor. Eski disklerin yeni Windows'larda çalışmama ihtimali oluyordu. Windows 7 ve altı işletim sistemlerinde denemeniz gerekebilir.
Yeni taktığım HDD "bu bilgisayar" içinde görünmüyor ve disk yönetimi'nden bakınca da başlatılmadı olarak görünüyor. Üzerine sağ tık yapıp başlat dediğimde hata veriyor. İnternette bir sürü çözüm aradım en son CMD üzerinden biçimlendirmeyi falan denedim birim oluştururken hata verdi.
AOMEI bile yapamadı ben hep diski başlat seçeneğine bastığımı sanıyordum ama basmıyormuşum çünkü o seçenek basılamaz durumda hep altındaki çevrimdışı seçeneğine basıyormuşum ama hala olmuyor HDD'yi başlatamıyorum
HDD biraz eski gibi geldi. 80GB olarak gözüküyor. Eski disklerin yeni Windows'larda çalışmama ihtimali oluyordu. Windows 7 ve altı işletim sistemlerinde denemeniz gerekebilir.
AOMEI bile yapamadı ben hep diski başlat seçeneğine bastığımı sanıyordum ama basmıyormuşum çünkü o seçenek basılamaz durumda hep altındaki çevrimdışı seçeneğine basıyormuşum ama hala olmuyor HDD'yi başlatamıyorumEki Görüntüle 1063892