Yeni Technopat Test Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

frknatsvn

Hectopat
Daha fazla  
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün en son toplamış olduğu test sisteminin incelemesi ne zaman olacak ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Recep Baltaş Yüzünden şu videoları izlemek istemiyorum yemin ederim. Normali (sizlerle birlikte). Adam (sizlerlelel brkte) gibi birşey söylüyor ve acayip gıcık oluyorum bir sonraki videodada buna değin.

Herkesin bir kusuru varda her videoda öyle takıntı yapıyor bu sefer sinir oluyorum.

Kardeşim anlamıyorsun herif çok hızlı söylüyor yavaş söylemesini bilmiyormu @Recep Baltaş bak dostum birdahaki videonda yavaş söylemeni rica ediyorum.

Bence Recep Baltaş çok iyi anlatıyor neden sevmiyorsun ki ? Sesi ince diyorsan tümor var manesef genç gösteriyor falan. İstiyorsan izleme dostum bişeyin incelemesini istiyorsan yaz youtube şunun şunun incelemesi falan. O inceleme tek Technopatda varsa Recep Baltaş anlatıyorsa video hızını 0.5 hızına getir diyeyim bence normal söylüyor diyorum ben.

Kardeşim anlamıyorsun herif çok hızlı söylüyor yavaş söylemesini bilmiyormu @Recep Baltaş bak dostum birdahaki videonda yavaş söylemeni rica ediyorum.
url.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı