Yeni Telefon Mu Yoksa Yeni Notebook Mu?

KranosChara

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Pazartesi günü elimdeki telefonu (General Mobile Discovery Elite) satıyorum ve aklıma bir soru takıldı. Babam bana elindeki telefonu vermek istiyor (Samsung Glaxy Note 3) bende Samsung Galaxy S6 istiyorum. Size sorum. Sizce babamın telefonunu alıp yeni Notebook mu alsam yoksa Samsung Galaxy S6 alıp elimdeki Notebook'la devam mı etsem.
Not: Elimdeki Notebook MSI GE60 0ND.
Yeni telefon alırsam Samsung Galaxy S6.
Yeni Laptop alırsam:
MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 15.6" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA
MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA
MONSTER® ABRA A5 V5.1 15.6" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA
Bu 3 Laptop arasında kaldım sizce hangisini seçeyim? Yanlış yazdıysam kusura bakmayın.

Ben olsam notebook alırdım. Eninde sonunda bilgisayara ihtiyaç duyacaksın. Samsung Galaxy S6 alsan bile bir dizüstü alacaksın. Babanın verdiği telefonda kötü bir telefon değil. Benim tavsiyem notebook alman. Ama gene son durum sana kalmış.

Aslında bende öyle düşünüyorum. S6 tamam çok güzel telefonda üstüne 1000 TL ekle benim istediğim Laptop alınır. Tamam o zaman Note 3 ü kullanayım Peki o Laptoplardan hangisini almalıyım.

Son düzenleme:
Özellik olarak A5 V5.1 ile bir farkı yok. Ben tasarım ve ekran boyutunun büyük olması nedeniyle A7 V6.1 'i daha çok beğeniyorum. A5 V4.1 de ise dvd yuvası yok. A5 V4.1'in sesi V5.1'e göre daha güzel. Farklar bunlar. A5 V5.1 ve A7 V6.1 arasındaki ses kalitesi ne kadar farklı o konuda bilgim yok.

Bence Note 3 işini görür. İyi bir telefon. Bilgisayar alır isen daha iyi olur. Daha fazla işlem yapabilirsin.
Peki paylaştığım linkteki Laptoplardan hangisini önerirsiniz.

Özellik olarak A5 V5.1 ile bir farkı yok. Ben tasarım ve ekran boyutunun büyük olması nedeniyle A7 V6.1 'i daha çok beğeniyorum. A5 V4.1 de ise dvd yuvası yok. A5 V4.1'in sesi V5.1'e göre daha güzel. Farklar bunlar. A5 V5.1 ve A7 V6.1 arasındaki ses kalitesi ne kadar farklı o konuda bilgim yok.
Abra A5 4.1.2'de 4GB Ekrankartı var diğer 2 modelde de 2 GB Erkrankartı var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı