MKarlion Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/13oET-uaKPYfohvdMB6W1-dw76YrJeAny?usp=sharing RAM XPG 16X2 32 GB 6000 MHZ CL 30 SSD veya HDD modeli Kingston SNV3S/1000G Ekran kartı DAHİLİ Anakart MSI B650 GAMING PLUS WIFI İşlemci RYZEN 7700 Format atmayı denemedim. Sistemi kurduğumdan beri sürekli bu hatayı almaktayım. Minidump hatasını paylaşıyorum. Ekran kartım henüz yok dahili ekran kartı ile kullanmaktayım. Minidump – Google Drive drive.google.com
Format atmayı denemedim. Sistemi kurduğumdan beri sürekli bu hatayı almaktayım. Minidump hatasını paylaşıyorum. Ekran kartım henüz yok dahili ekran kartı ile kullanmaktayım. Minidump – Google Drive drive.google.com
Çözüm MKarlion 30 Mayıs 2025 turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Isı normal, sıvı soğutma var zaten. Boşta 40 civarlarında ekran kartı olarak kullanmama rağmen ortalama sıcaklıklarda yani. turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... @turko35408 sanırım sorunu hallettim RAM'ları çıkarıp silgiyle pin kısımlarını silip geri taktım düzeldi herhangi bir mavi ekran almıyorum.
turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Isı normal, sıvı soğutma var zaten. Boşta 40 civarlarında ekran kartı olarak kullanmama rağmen ortalama sıcaklıklarda yani. turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... @turko35408 sanırım sorunu hallettim RAM'ları çıkarıp silgiyle pin kısımlarını silip geri taktım düzeldi herhangi bir mavi ekran almıyorum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.354 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Mayıs 2025 #2 @MKarlion İşlemci ısısı ne durumda? Artı 0 Eksi
KS KS MKarlion Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Isı normal, sıvı soğutma var zaten. Boşta 40 civarlarında ekran kartı olarak kullanmama rağmen ortalama sıcaklıklarda yani. turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... @turko35408 sanırım sorunu hallettim RAM'ları çıkarıp silgiyle pin kısımlarını silip geri taktım düzeldi herhangi bir mavi ekran almıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Isı normal, sıvı soğutma var zaten. Boşta 40 civarlarında ekran kartı olarak kullanmama rağmen ortalama sıcaklıklarda yani. turko35408 dedi: @MKarlion işlemci ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... @turko35408 sanırım sorunu hallettim RAM'ları çıkarıp silgiyle pin kısımlarını silip geri taktım düzeldi herhangi bir mavi ekran almıyorum.