Arkadaşlar kafayı yiyeceğim ,babamla kasa topladık görüntü vermedi.
i5 13400F
ASUS B660 anakart
G.Skill 3600 MHz 32 GB RAM
Özellikler bunlar benim kasaya da babamın kasaya takmamıza rağmen bir türlü görüntü gelmedi, tamirciye gititk anakart yanmış dedi yeni anakart aldık onda da çalışmadı yeni işlemci aldık aynısından onda da görüntü gelmedi, sorun nedir 1 haftadır bununla uğraşıyorum bir türlü çözemedik
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim, babamla kasa topladık görüntü vermedi.
i5 13400F
ASUS B660 anakart
G.Skill 3600 MHz 32 GB RAM
Özellikler bunlar benim kasaya da babamın kasaya takmamıza rağmen bir türlü görüntü gelmedi, tamirciye gititk anakart yanmış dedi yeni anakart aldık onda da çalışmadı yeni işlemci aldık aynısından onda da görüntü gelmedi, sorun nedir 1 haftadır bununla uğraşıyorum bir türlü çözemedik
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim, babamla kasa topladık görüntü vermedi.
i5 13400F.
ASUS B660 anakart.
G.Skill 3600 MHz 32 GB RAM.
Özellikler bunlar benim kasaya da babamın kasaya takmamıza rağmen bir türlü görüntü gelmedi, tamirciye gititk anakart yanmış dedi yeni anakart aldık onda da çalışmadı yeni işlemci aldık aynısından onda da görüntü gelmedi, sorun nedir 1 haftadır bununla uğraşıyorum bir türlü çözemedik.
Öncelikle verdiğiniz bilgiler çok karmaşık. Biraz netleştirmeniz lazım. Babanızın bilgisayarının çalıştığını varsayarak soruyorum.
RAM'lerinizi babanızın çalışan bilgisayarına takıp denediğinizde çalıştı mı?
Babanızın bilgisayarına sadece ekran kartını takarak görüntü aldınız mı?
Anakart hariç diğer parçaları çalışan anakartta denediniz mi?
BIOS Update yapıldı mı? 13.nesil desteği için B660M-A D4 anakarta ASUS servisinden BIOS Update yaptırmıştım. Kendiniz yapabilmeniz için 12. nesil işlemciye sahip olmanız gerekiyor.