Yeni toplanan sistem görüntü vermiyor

Elzagro

Hectopat
Daha fazla  
Birçok parça aynı aslında fakat görüntü alamıyorum. Değişen parçalar sadece kasa anakart bu kadar transfer yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane giriş var üsttekini kullandım yanlış mı yaptım acaba

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    261,3 KB · Görüntüleme: 11
Hepsi PCI-e portu istediğine takabilirsin o fark etmez ama anakartın tek RAM'le düzgün çalışmıyor da olabilir aklıma gelen ihtimallet bunlar sadece
2 slot kullanıyorum normalde ama çalışmadığı için tek slot yaptım gene olmadı yarın yeni ram ve ssd gelecek onlarla bir de deneyeceğim belki sorum ram dedir

Bir de ram leri takarken biraz fazla zorlandım aynı şekilde ekran kartında da yuvalara biraz zor giriyor gibi çatır cutur sesler geliyor yeni olduğundan mıdır

2 slot kullanıyorum normalde ama çalışmadığı için tek slot yaptım gene olmadı yarın yeni RAM ve SSD gelecek onlarla bir de deneyeceğim belki sorum RAM dedir

Bir de RAM'leri takarken biraz fazla zorlandım aynı şekilde ekran kartında da yuvalara biraz zor giriyor gibi çatır cutur sesler geliyor yeni olduğundan mıdır?

Senin heyecanını da anlayabiliyorum yeni parça takmak önceden hiç yapmadıysan tedirgin edici fakat hiçbiri kolay kolay kırılacak parçalar değil hele RAM'ler direkt kaba kuvvetle takılıyor bastırmak lazım. Yani sadece ekran kartına ve işlemciye hassas davranmak gerekiyor

Haklısın dediğim gibi sorunu çözmeden tahat uyuyamam ama uyumam gerekli yoksa işe gidemem 😅🥲

Sorunu çözmüş olabilirim anakart kutusunda Gen 10 yazıyor ama benim cpu gen 11 olduğu için problem çıkartıyor olabilir belkide bios güncel değildir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı