eğer yanlış bir kablo taksaydın anakartta arıza ışığı yanardı bence problem ya kullandığın dp kablosunda yada mekanik bir arıza mesela ekran kartının dp girişi de olabilirYanlış taktığım bir kablo sebebiyet verebilir mi
2 tane giriş var üsttekini kullandım yanlış mı yaptım acaba
2 slot kullanıyorum normalde ama çalışmadığı için tek slot yaptım gene olmadı yarın yeni ram ve ssd gelecek onlarla bir de deneyeceğim belki sorum ram dedirHepsi PCI-e portu istediğine takabilirsin o fark etmez ama anakartın tek RAM'le düzgün çalışmıyor da olabilir aklıma gelen ihtimallet bunlar sadece
2 slot kullanıyorum normalde ama çalışmadığı için tek slot yaptım gene olmadı yarın yeni RAM ve SSD gelecek onlarla bir de deneyeceğim belki sorum RAM dedir
Bir de RAM'leri takarken biraz fazla zorlandım aynı şekilde ekran kartında da yuvalara biraz zor giriyor gibi çatır cutur sesler geliyor yeni olduğundan mıdır?
Her şeyi dört dörtlük yaptığımı düşünüyordum ama yanılmışım sorunu bulmadan rahat uyuyamam ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.